Gå videre til hovedindholdet

Makeover

Når man er 4 er selvklippet hår,og tusch øjenskygge et hit..

______________________________________________________________________
This email has been scanned by the Symantec Email Security.cloud service.
For more information please visit http://www.symanteccloud.com
______________________________________________________________________

Kommentarer

  1. Nej, nej, nej... Hun har da givet den gas.
    Men hvor ser hun skøn ud alligevel :)

    Kh. Irene

    SvarSlet
  2. ej hvor sjovt, hun er da for skøn :)

    SvarSlet
  3. neeeeeeejj!! min datter gjorde det samme da hun gik i børnehave... åh gys!:-)

    SvarSlet
  4. Måske bliver det et hit.... ;-9

    SvarSlet
  5. Sådan skal det være... Det hører sig til :-) og hvor er hun fin.

    Kh Mette

    SvarSlet
  6. Hold nu op - hun har haft travlt:-)
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  7. Åååh nej da, håber sørme ikke det er noget der hører børnehaven til ;)

    SvarSlet
  8. Ha ha ha... Min svigerindes niece (3 år) har også selv klippet sit pandehår i dag, og da moren sagde "nej, alt dit lange fine hår!", havde hun viftet med sin hestehale og sagt "Der er da masser tilbage" :)

    SvarSlet
  9. Hehe jeg syntes da hun er brand godt ud, kunne ikke andet end smile da jeg så billede.

    SvarSlet
  10. Tak skal i have allesammen, tuschen på læberne flyder noget ud når man børster tænder... hun klippede først sig selv, lige mellem to pandehvirvler og en time efter havde Pernille malet hende og pippis hus.... hus tørrede de fint af igen.... og jeg ville bare have dem puttet a.s.a.p. så jeg kunne se forbrydelsen...

    SvarSlet
  11. Hvor er hun altså fin. En rigtig lille dame!
    Kh hanne

    SvarSlet
  12. hun går da en lys fremtid som frisør i møde ;-) Hvor er hun fin :-)
    Kh Line

    SvarSlet
  13. Åh gud... men det vokser ud igen :-)

    Sød ser hun dog ud, trods alt :-) :-) :-)

    SvarSlet
  14. Ja her til morgen lagde jegkun mærke til farven, så mon ikke vi vænner os til håret inden det gror ud. Troede bare klippefasen var ovre. Men set i lyset af hvor optaget de er af kroppen og doktor lege pt så er håret vist billigt sluppet:-) De er helt vilde med at låne min telefon til at fotografere alt muligt med, så jeg er altid spændt på hvad de nu har fotograferet! Heldigvis mest noget i fjernsynet :-)

    SvarSlet
  15. Hun ser da fin ud :)

    Min store pige har klipper i sit hår ikke mindre end tre gange, men nu er det også ved at være længe siden sidst. Hun blev 6 år i sommers. Jeg håber hun er over det nu :)

    Mvh Mette

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)