Gå videre til hovedindholdet

Hæklet pigevest / bolero

Selv om jeg spurgte om jeg skulle gøre noget ufærdigt færdigt eller starte på nyt- valgte jeg inden jeg fik gode råd at starte på noget nyt... hvem gider lytte til råd- når man godt ved hvad man vil .-)

Det bliver denne her- som jeg nok kommer til at hækle to af...kan jeg høre på pigerne..



Jeg har opskriften fra et gammelt blad- men fandt den også lige her på nettet..

Garnet jeg bruger er det her:


og næste indlæg bliver et foto af hvor langt jeg er kommet .-)

Kommentarer

  1. Sikke en sød vest. Den er jeg spændt på at se dig trylle frem. Mon jeg også kan finde ud af den opskrift, tænker jeg... hmm...
    Ha' en god dag Ellen K.
    Knus, Liv

    SvarSlet
  2. Den er da superfin. Glæder mig til at se hvor langt du er kommet ;-)

    SvarSlet
  3. Den er også bare rigtig fin. Jeg har hælket et par stykker af den, altid til stor tilfredshed hos modtagerne og deres mødre (jeg har ingen piger, så må jeg jo hækle den til andre...)
    Jeg har dog hæklet den et nr større en aldren på barnet.

    Jeg har et billede af den på min blog, hvis du har lyst til at se :)
    http://dethyggeligt.blogspot.dk/2012/08/som-mor-til-2-herlige-drenge-er-det.html

    SvarSlet
  4. Uh for en lækker farve, lige en rigtig vinterfarve til lækre tøsebørn.

    Bliver lidt fristet til at prøve samme model - tror jeg har garn i gemmerne, hvis jeg kigger efter.

    @Liv - det kan du sagtens finde ud af - ellers er jeg lige om hjørnet :-)

    SvarSlet
  5. Jep Liv, indtil videre er jeg kun nået til stangmasker og det går fint.. Emilie, det kommer snart statusfoto...:-) Linette, den er bare fin den du har lavet:-) og tak for tippet om str. Ketty, du skal da synkronhækle med Liv.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha, som om jeg nogensinde vil kunne følge med Ketty i noget som helst indenfor håndarbejde (!) men tak for tilliden Ellen K ; )

      Slet
    2. Hvis der nu er en gren af håndarbejde som handler om at tale...?

      Slet
    3. SÅ tror jeg godt vi kan synkronisere....! : )

      Slet
    4. Hov hov - med symaskinen går det altså lidt trægt for tiden (har hele tiden lille hjælper, som gerne vil assistere).

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)