stille og mørke morgenerDer er da godt nok tyst på bloggen pt- jeg ghar haft travlt- på arbejde og hjemme- og har det stadig- bare ikke helt så meget- efterårsferien brugte vi med nogle dage i Lalandia- herligt og sjovt- men deres omklædningskabiner er bare for små til børn og voksne sammen- og familiekabinerne er der ikke nok af ifht at der kommer så mange familier- men stadig 100 gange nemmere end sidste år- børn på 4 og 5 er nemmere end 3 og 4! Og sådan går det jo hele tiden..

Mit kamera lå i tasken det meste af tiden- og vel hjemme igen stod der så en uges vasketøj, og ferietasker til udpakning- det sidste er stadig ikke kommet på plads..

I ferien fik vi et tilbud fra nogle der  helst pr. 1.11! ville leje vores hus,- som jo har været til udlejning siden maj- desværre ville de kun binde sig 6 mdr- dvs at vi lige kan nå at flytte og så skal vi til at finde en ny lejer- risikabelt- så Dennis pendler fortsat til Randers søndag aften og hjem torsdag aften-

Og nu sætter vi huset til salg- spændende om der er nogen købere til det- men det giver lige lidt ro at vide at udlejningsfirmaet ikke dukker op og viser frem mere- og at der lige går et par uger inden mægler begynder på det igen- så lige nu står min symaskine fremme på spisebordet igen- den har ellers levet et liv frem og tilbage et stykke tid- for de der beskeder kl. 14.40 om at der er en fremvisning kl 17.30 er altså lidt udmattende hele tiden at skulle være klar til, især uden gevinst..

Arbejdet kalder...  hav en god dag...


Kommentarer

 1. Håber det lykkes jer snart at kunne bo som familie igen hele ugen:-)

  SvarSlet
 2. Et solgt hus ville også give mere ro i sindet :-) Krydser fingre for jer.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have- gode tanker modtages med tak :-)

  SvarSlet
 4. God beslutning! Og i skal nok få solgt. Det er jeg sikker på!
  Knus, Liv

  SvarSlet
 5. Også gode tanker herfra. God beslutning, tror jeg. Har selv prøvet at være udlejer, det gav kun bekymringer og udgifter..

  SvarSlet

Send en kommentar