lidt mere børnefødselsdag

Tiden siden Josefines fødseldag er jo løbet af sted- og jeg fik aldrig lagt foto fra dagen og forplejningen ud - men her er lige lidt- hvor I kan se at bordet var pyntet med 2 bane2 gavepapir- bollerne med små stykker farvestrålende slik og med revet rødbede rørt med i dejen så de blev lyserøde- der var rugbrødspindemadder- hvilket faktisk blev spist en del af og giver en rigtig god bund i maven.
Æg med tomat spiste børnene slet ikke- det gjorde vi andre så ...og pølsehornene var faktisk bare i overskud- så dem hyggevi med da gæsterne gik hjem- ren win-win!

Note: Mind mig lige om når jeg næste gang bliver inspireret i blogland at jeg altså arbejder fuld tid, pt er alene med ungerne 4 dage om ugen og ikke har nogen au-pair til at hjælpe med de basale detaljer... Det kom jeg nemlig i tanke om da jeg havde stået og puttet frugtstykker på spyd 2 timer i træk aftenen inden gæsterne skulle komme ....
Kommentarer

  1. Stort arbejde - og lækkert! : )
    Det ser i hvert fald ud til at have at hygget sig vældigt! : )

    SvarSlet
  2. Det gjorde vi allesammen undtagen de to børn på mit orienteringsløbshold som kom til at græde....:-) og jeg var bare ikke så god til at bedømme hvor meget mad 16 børn og 4 voksne spiser..så arbejdet var lidt for stort..

    SvarSlet

Send en kommentar