oprydning..


I forbindelse med at vores hus er sat til udlejning via et udlejningsbureau har der siden maj måned ca været en besigtigelse om ugen- nogle gange kommer der nogen og kigger med 2 times varsel... Det er anstrengende- for jeg stiller ikke min symaskine frem på spisebordet- og jeg redder også seng hver morgen!! Måske det kunne blive en god ny vane! Mit kontor/krea/lagerrum har længe rodet gevaldigt- men lige nu er der nogenlunde orden derinde- man skal dog ikke åbne tøjskabet for så falder mit tøj ud- men bare lågerne er lukkede går det nok .-)

Her får I lige et lille kig til lidt af det der står stuvet op derinde... 
Malerierne elsker jeg- dem fik vi i bryllupsgave fra Josefines mødregruppe- 3 piger og 2 drenge- De 4 piger jeg gik i mødregruppe med har jeg desværre ikke kontakt med mere- vi flyttede fra Esbjerg da Josefine var 7 måneder- men nu hvor hun fylder 4 år tænker jeg da på at det kunne være sjovt at se de andre 4 børn :-) 


Kommentarer

 1. Kan godt forstå du er glad for billederne, de ser rigtig fine ud, det jeg kan se - glade og skønne farver.

  Der er noget ved mødregrupperne og det at se børnene vokse op, og hvor meget de forandrer sig. Vi ses stadig i Karens mødregruppe, selv om det selvfølgelig "kun" er 2½ år siden, men det er superhyggeligt

  SvarSlet
  Svar
  1. Ketty- ja det var måske ikke de bedste foto- lige af malerierne .-) Dejligt at karens mødregruppe holder :-)

   Slet
 2. Jeg tror der er stor forskel på mødregrupper. Min første holdt kun 3 møder, fordi vi var alt for forskellige.. Her 2. gang har det været bedre, selvom der er forskellige interesser (og også de større søskende). Der er ingen jeg rigtig ses med, men jeg ved at jeg vil løbe på flere af dem rundt om i byen med børnene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Min første mødregruppe var lidt svær synes jeg- vi var alle førstegangsmødre og ikke særlig gode til at deles om det der var svært og sjovt osv- 2. gang var helt klart meget hyggeligere selv om vi var forskellige- men alle havde børn i forvejen og det blev et hyggeligt indslag i ugens babytrummerum :-) Det lyder meget rart at løbe ind i de andre af og til i byen- det netværk savner jeg fordi vi er flyttet:-)

   Slet
 3. Skal i flytte?
  Der er noget jeg ikke har læst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lea!
   Ja Dennis arbejder 4 dage om ugen i Randers- og jeg har fået lovning på at blive forflyttet til den jydske byggeafdeling i mit firma- så vi prøver at leje vores hus ud for en periode .-) Glæder os til at komme tættere på bedsteforældre og anden familie:-)

   Slet
 4. Dejlig krea rod, jeg krydser fingere for at der snart er nogle der vil lege jeres skønne hjem, så i kan slappe lidt af med rengøring og oprydning hele tiden, og så jeg snart kan nyde jeres dejlige selskab. Skal i foresten noget den første eller anden weekend i oktober, du kan lige sende en sms :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeannett- fedt du skriver rod- for jeg syntes lige jeg havde ryddet op :-) på den hylde jeg tog et foto af... Vi må lige sms'es.... :-)

   Slet
 5. Kære Ellen Kathrine
  Ja, det er sjovt som man får ryddet op når huset skal vises frem. Da mit hus var til salg, var der så pænt at jeg næsten fortrød :-D
  Hvornår er det I flytter?
  Og mht mødregrupper... det er jo lidt et lotteri... min; der var vi 3 der gik godt i spænd og én hvor man konstant tænkte 'Hold nu k....'. Behøver jeg skrive, vi ikke har kontakt mere? Lidt trist, havde været hyggeligt hvis man havde 'vundet' en god én af slagsen..
  Kh Pernille

  SvarSlet

Send en kommentar