fine indkøb...

Jeg måtte lige omkring Søstrene Grenes for at købe lidt småtterier til den snart kommende 4-års fødselsdag hvor vi får besøg af 16 stk 4-5 årige.. Jeg har ladet mig inspirere af Lullabys cirkus fødseldagsfest og har lyst til at lave noget farverigt  til Josefine.-)

Men i Søstrene Grenes kommer der jo altid lidt ekstra med i kurven...
Se bare her :-) Jeg er særligt glad for det blå krus- de har dem i mange farver- men jeg nøjedes med et- denne gang.. Vores krus er en blanding af alle mulige slags- men alle med noget blåt.... eller lidt retro... måske jeg skulle købe lidt flre af dem fra SG  i andre farver og skille os af med nogle af de gamle..

Bukseelastik i metermål kan vi altid bruge...Stjerne stemplet skal bruges til at pigerne får en stjerne når de gør ting herhjemme- dækker bord- går i seng uden ballade, tager tøj på  osv- og når man har samlet x antal stjerne får man en krone.... Vi har kørt med systemet på et tidspunkt og Josefine efterspurgte det i forgårs- hun vil gerne tjene 2-kroner til slikautomaten ned ved Brugsen .-)
En ny tapeholder trængte vi til....(den gode tunge gamle kom jeg i vinters til at stille på bilen- og den faldt af da vi kom ud på motorvejen!!!)


Papiret skal bruges til en del af hendes fødselsdagsgave...

Og denne dåse står nu ved vaskemaskinen med vaskepulver i... det der glimter ved siden af er afkalkningstabletter... og ikke lækre halspastilller!Fine sugerør, parasoller og glimmerballoner og servietter...  så mangler vi næsten kun festen!

Kommentarer

 1. Sikke en masse fine ting, du har fået købt dig :)
  Du er velkommen til at kigge forbi min blog, hvor der i øjeblikket er gang i 4 give-aways :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Elisa!
   tak skal du have- jeg følger dig lidt på min blogroll- men kommer ikke så meget rundt i blogland i øjeblikket :-)

   Slet
 2. Du er ikke den eneste der kommer hjem med mere en lige planlagt fra Grene ;) de har bare altid noget spændende at lægge i kurven. Det ser spændende ud med fødselsdagsforberedelser. Vi skal også holde 4-års fødselsdag i weekenden. Det er bare en herlig alder for en fødselsdagsfest. Go fest ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Brumbas!
   Ja jeg håber jeg kan holde tempoet- så mine planer ikke drukner i tidsnød:-) Man vil jo altid gerne lave noget særligt og ungerne har jo også forventninger til at der skal foregå noget spændende:-)

   Slet
 3. Super fine indkøb. Grinede lidt over den der med tapeholderen på bilen ... Jeg har engang glemt en jordbærkage på taget. Heldigvis var der en ældre mand, der blafrede så meget med armene at vi fik den reddet ... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Karma- ja jeg syntes lige jeg ville indføje det- for ud over at det kunne have været farligt for bilisterne bagved- den var tung!!! så var det også lidt morsomt- på den dumme måde.... en jordbærkage.. tjah- utroligt hvad man lige stiller fra sig :-)

   Slet
 4. Wow, det ser spændende ud :o) Får helt lyst til at skynde mig i SG...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia: Af sted med dig- der var faktisk lidt tomt på hylderne i den jeg var i.... så de fylder sikkert snart op med nye gode sager....

   Slet
 5. Sikke en omgang shopping du har været i gang med der. Er spændt på hvordan fødselsdagen skal fejres... : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Liv- det er jeg også... !!! Men hvis bare Josefine får slik og kage er hun glad... det bliver så når børnehaven er gået hjem!

   Slet
 6. sikke mange fede køb, nu glæder jeg mig endnu mere til at sg kommer til esbjerg her om 8 dage :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lotte- ja det er faktisk utroligt at der ikke har været en der i DK's 5. største by!!! så får Tiger konkurrence...

   Slet
  2. Da jeg boede i Esbjerg (for 15 år siden) var Sg, der hvor Tiger ligger nu :-) Hatten af for dine kreative sysler, Ellen, imponerende for sådan en som mig, der overhovedet ikke er kreativ :-) kh Iben og god weekend !.

   Slet
  3. Kære Iben!
   Jeg er så glad for at du læser med her- det er bare hyggeligt :-) Jeg ved at du til gengæld får dyrket motion- hvilket jeg absolut ikke når... Det er da lidt morsomt at der var en SG tidligere... da jeg gik i gymnasiet tog jeg bussen ind til Århus- og da var SG også et hit.. altså i 1985.....

   Slet

Send en kommentar