Gå videre til hovedindholdet

Hyggelig fødselsdag og 5 giveaway vindere er fundet!

Så gik den fødselsdag- med morgenbord og gæster til kaffe og kage på terrassen...
Fine dejlige gaver fra familien og godt selskab i solskin- kan man ønske det bedre:-)

Inden I kan kigge stemningsbilleder skal jeg lige udtrække de 5 vindere af giveawayen.

1: Trine som skrev: "Har lige opdaget din blog. Glæder mig til at følge dig.. Jeg deltager med 8 lodder... Uha det bliver spændende. Kh Trine"
2: Anja som skrev: "8 til mig tak :-) Skøn give away!"
3:Tine som skrev: "Deltager med 8 lodder :o)"
4: Merete som skrev: "Fine elefanter. 2 lodder, tak"
5: Pia som skrev: "Jeg snupper 8 lodder og glæder mig til at følge dig :)"

I bedes sende en mail med prioritering af gaveønsker og jeres adresse til ellenkathrine67@gmail.com så prøver jeg at få puslespillet til at gå op og får sendt gaverne snarest.
Tak til alle jer der deltog- det har været sjovt og nu må vi se om jeg kan lave nogle spændende indlæg så I fremover har lyst at læse med.








Kommentarer

  1. åh hvor syr det hyggeligt ud, tillykke, dejligt at solen var med jer på sådan en skøn dag :)

    SvarSlet
  2. Altså sikke et vejr på din fødselsdag! : ) og endnu en gang tillykke!
    - også tillykke til alle vinderne!
    Kh. Liv

    SvarSlet
  3. Sara og Liv, tak skal i have. Og det gode vejr fortsætter idag igen, det er så dejligt.

    SvarSlet
  4. Tillykke med fødselsdagen og tillykke til vinderne..
    Hvis du stadig søger efter stoffet med blomsterne med prikken i midten har jeg lige fået fat i den brune/hvide version..

    VH Rikke

    SvarSlet
  5. Jubii jeg kan se jeg er en af de heldige vindere. sender straks en mail... Der skal også lyde et forsinket tillykke med fødselsdagen tak for dejlig solskinsvejr!

    SvarSlet
  6. Tillykke med fødselsdagen. Hvor ser det hyggeligt ud.
    Juhuu, jeg har vundet i din skønne give away. Sender dig fluks en mail.

    SvarSlet
  7. Et meget forsinket tillykke med fødselsdagen kommer susende herfra - dejlige billeder med vidne om superlækkert vejr siger jo det hele :-)

    SvarSlet
  8. Tak skal I have alle sammen!
    Nu venter jeg bare på at de sidste par stykker opdager de har vundet- så vi kan få fundet ud af hvem, der får hvilke pakker :-)

    SvarSlet
  9. Glæder mig til at kramme den skønne pude ;-)
    Heldige mig!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det ser ud til at de fleste helst ville vinde drengelapperne- måske jeg skulle lave nogle lappepakker til salg? Hvad kan 49 lapper koste?

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)