hæklerier...

Da Jeannett var på besøg inden sommerferien inspirerede hun mig til at starte på at hækle et tæppe- vi var ihvertfald byen rundt for at lede efter garn til et tæppe til hende- da hun jo skulle med toget hjem i mange timer- og det ville være perfekt hækletid- hun var inspireret af det tæppe Tamra hæklede for Mor til Mernee.. 

Da Jeannett tog hjem kom mine få lapper ned i en taske og hang fint der- men her i weekenden kom de frem igen... og da det er på hæklenår nr 4,5 skrider det pænt fremad... alt garnet jeg bruger er rester eller enlige garnnøgler fra lageret- og jeg skeler ikke til at det skal være samme kvalitet- blot det har en tykkelse der er nogenlunde ens... Lapperne som de ligger her er ca 20 *20 cm- og måske skal de være lidt større..
Jeg regner med at mit tæppe skal samles med en lys farve- altså skal alle lapper slutte med en lys omgang og hækles sammen med den samme farve.her på vores mørke spisebord bliver det lidt for dystert.. .
 men nu er det bare dejligt at få brugt nogle gamle rester og halve nøgler der ligger og ugler i kasserne og så ser jeg hvordan resultatet bliver senere..


Kommentarer

 1. Årh det bliver da fint! Dejligt når det går hurtigt med lapperne på nål 4.5
  - glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) du er hurtig på tasterne Liv... hvordan går det med din virus? Ja fedt med når nr 4,5- selv om den yderste omgange er lidt trælse lige meget hvilken nål det er ..

   Slet
 2. Superflotte farver du sætter sammen, er helt vild med at der er neon ind i mellem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære TrompetTrut! ja der var lidt neonkoral i restekassen- og selv om den skriger lidt tror jeg det bliver godt når det bliver samlet..

   Slet
 3. Skøn måde at bruge rester på, og ja, man er da nødt til at se stort på om det er samme kvalitet det hele, for ellers får man ikke brugt alle resterne.

  Glæder mig til at se det færdige resultat :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære ketty!
   Me too! og følelsen af at bruge rester er sådan lidt feng shui agtig- tror jeg....

   Slet
 4. Hvor ser det lækkert ud - og jeg er vild med, at du ikke har købt nyt garn til det: begrænsninger har det med at blive til superlækre designs.

  Rigtig god fornøjelse.

  KH
  tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina- Tak- dejligt at høre fra en hækle haj som dig :-) jeg vil så sige at der er farver i restekssen som er blevet sorteret fra til næste gang...så der er ikke blandet helt random..

   Slet
 5. dejligt at finde noget at bruge resterne til, og det ser da hamrende godt ud indtil videre, så det skal nok blive et fint tæppe

  SvarSlet
  Svar
  1. Lotte- Det håber jeg- om ikke andet så skal det nok blive varmt :-)

   Slet
 6. Det ser rigtig fint ud. Der er ikke noget som et dejligt, hjemmehæklet tæppe!

  SvarSlet
 7. Sidder lige og nørkler med en naturfarvet række rundt og sammenhækling og det lyser fint op på det:-)

  SvarSlet
 8. Hold da op et arbejde :) men virkelig flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sara- indtil videre er det ok- men jeg ved at på et tidspkt løber jeg lidt træt- lider altid af startitis...

   Slet

Send en kommentar