Cirkus Arli og cirkus weekend....

Så kom vi i Cirkus- og det holder- selv om Cirkus Arli ikke er verdens største cirkus så var vi alle godt undeholdt lørdag eftermiddag. Jeg synes det er utroligt hvad de artister kan- se bare lige her hvad der foregår på det der i cirkusverdenen i mange år har være kaldt "a chinese pole".....
Forplejningen i cirkus kan selvfølgelig kun være popcorn og en stor slikke"sut"..


Lirekassenspillede og karrusselen kørte rundt- Cirkus arli er et lille familiecirkus og har i denne sæson som nu er slut været i 105 byer på Sjælland- holdt da op- i Holte hvor vi så dem gav de forestilling 3 dage i træk- hvor mange forestillinger kan det så ikke blive på en sæson- forstår godt at de der artister er rimelig strammet op- de behøves ikke tage en tur i fitnescenteret..
Hjemme hos os selv har der også været cirkus- dog mest i form af en tur til lossepladsen- samle sammen til en tur til spejdernes genbrug og besøg af en veninde med barn- som skulle overtage lidt arvegods.. Her tager drengen hul på klodserne- og pigerne havde travlt med at finde underholdende ting frem :-)

og så vil jeg da lige sige tak til jer læsere som måske kigger ind igen efter mit eventyr som perleblogger- trafikken på bloggen i weekenden har været massiv- og jeg er super glad for alle kommentarer- jeg er glad hvs lidt af det jeg skriver om kan underholde eller inspirere jer:-)

Kommentarer

 1. Arj det ser ud til at have været en skøn cirkus-oplevelse og god weekend i det hele taget : )
  Og det lappe-tæppe er altså bare for lækkert! : )
  - var det mon cirkusartister vi skulle have været Elen K? Så vi ikke skal bekymre os om løbebånd og andre fremmedartede gloser?!?

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg tror desværre løbet er kørt ifht karrieren som artist.. men du dyrker jo yoga- så du kan nå det endnu... og det vil jeg godt betale for at se :-) den der poledancing fik lige pludselig en helt ny betydning for mig- der skal da lige lidt mavetræning indover det tror jeg nok!!! Iøvrigt er jeg ved at tage mod til at vise mit strygebraædtsbetræk- selv om det ikke er hjemmelavet!!!

   Slet
  2. Pokkers! ; )
   Hahahaha... tror ikke mine yoga evner rækker til poledancing inkl. mavemuller! Altså ikke fordi... men alligevel...
   Nuvel glæder mig SÅ meget til at dit strygebrædtsbetræk : ) hep hep!!

   Slet
 2. det ser ud til at have været en god tur i cirkus.

  tæppet under poderne er super fint, er det et du har syet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lotte!
   Ja det var en fin tur- og ja tæppet finder du lige her :-) og i nogle af indlæggene inden .-)
   http://enafdagene.blogspot.dk/2012/07/frdigt-arbejde-parat-til-nste-projekt.html

   Slet
 3. Arj se nu Ellen Kathrine. Du har vundet igen!
  http://wwwpangfang.blogspot.dk/2012/08/vindere-af-giveaway.html
  Tillykke tillykke : )
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv- jeg var faktisk inde og kigge igår inden hun trak ud- men jeg har været super heldig med give awayer det sidste år!!! Det er vist den 5. jeg har vundet.. Fedt- iler videre...

   Slet

Send en kommentar