blomstermorgen
Det supervarme vejr tager det spændstige ud af havens planter i øjeblikket- men så er jeg så gheldig at have to piger som elsker at pjaske med vand- og de er supergode til at vande planterne også.. De her blomster er dem der lyser op i den tørre have lige for tiden..
Det skal siges at mit havearbejde i år har bestået af at slå græs en gang om ugen- når det trænger- og så klippe lidt visne roser væk... resten passer sig selv- så det er en lidt vild have vi har- men skyggen under parasollen passer mig bedst her i heden :-)

Hav en dejlig dag ude i sommer danmark...
Kommentarer

 1. Sikke nogle smukke smukke blomster i har i haven. Wow. Her kan vi ikke præstere så meget mere end græs og lidt udtørret efeu : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Liv- her er også efeu- og rigtig meget af det- helt op ad vinduet... dejligt grønt er det....

   Slet
 2. Vild er også det, vi lader det meste af vores have være. Jeg kan godt lide, at der er så mange forskellige blomster i vores bede, at der hvert år vokser noget op, som jeg havde glemt, vi havde.

  Hvor har din hortensia en flot farve!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne!
   Ja det er skønt med overraskende blomnster der dukker frem:-) Jeg kan altså heller ikke stå for den sarte lyserøde og grønne sammen- det ser bare så fint ud.. Vi overtog haven for 2½ år siden så det er 3. sæson med planterne som næsten alle var der i forvejen,

   Slet
 3. Sikke dog nogle skønne blomster.

  Du er velkommen til at tage et kig forbi min blog(:

  www.kreaman.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. DHej Elisa!
   Velkommen her :-) og jeg vil meget gerne kigge ind på din blog- kommer forbi lige om lidt :-)

   Slet

Send en kommentar