søndag aften med hyggelige sysler

Min gamle veninde Jeannett med bloggen Ævle Bævle kørte med fra Jylland torsdag hvor manden kom fra arbejde derovre- det blev til 3 dage med snak :-), shopping, guf og et par flasker vin.
Det var rigtig hyggeligt- men næste gang skal vi sørge for en strøgtur og ikke kun shopping i alle de små butikker bag Strøget. Desuden skal manden på forhånd briefes lidt bedre om at jeg bruger weekenden på tøsesnak, ture og indkøb og at han er barnepigen og kokken..
Fredag blev brugt i Liebe, RetroVilla, Liebe og RetroVilla :-)  og et smut i en garnbutik..
Jeg blev fristet af et skilt til toiletdøren, lidt tapet og så fik jeg lidt nyt tøj. Jeannett fik især en masse tapet til børneværelset.
Idag kørte jeg hende til Hovedbanegården- jeg elsker det sted- især tanken om bare at kunne hoppe på toget og køre langt ud i Europa eller Asien for den sags skyld- Eventyret venter derude og har gjort det siden min første interrailtur...
Nå men jeg kørte retur til vaskemaskinen der er gået i stykker, håndvasken der er stoppet med ungernes toiletpapir og en hyggelig eftermiddagstur med kirsebærplukning i nabolage, mørbradbøf til aften og is og godnathistorie til dessert. 

Til aften fik jeg lyst til lidt papirklip- måske var det alt det tapetkiggeri der gjorde udslaget -- men jeg er endelig kommet igang med at lave sættekasse til en af pigerne.. I får lige et lille sneakpeak her i aftenlampens skær.. stofferne jeg har fuyndet frem vil jeg prøve at kopiere i farver og bruge sammen med det andet papir... men er de her Barpapappaer ikke bare søde ?


Kommentarer

 1. Det lyder som en hyggelig weekend :-) Jeg kender godt den del med at 'manden skal informeres om at han er kok og barnepige' ... ("når I alligevel står og snakker kan I da lige så godt lave mad imens...") ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pernille!
   Ja det var det også :-) og han forstår ikke at man kan snakke så meget og intensivt om alt muligt krea, genbrug, børn osv...

   Slet
 2. Årh det lyder som en skøn venindeweekend!
  Og sikke en fin sættekasse du har gang i. Søde Barbapapaer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Liv!
   ja de er nogle kære basser- jeg synes tegningerne af de andre dyr også er rigtig fine.. Nu må jeg se hvornår jeg får gang i boremaskinen og får dem hængt op...

   Slet

Send en kommentar