Gå videre til hovedindholdet

skål i turkis, lavendel og lysegrønt


  


Skålene fra Kähler kom med posten i sidste uge- en var gået i stykker under transporten og der kom hurtigt en ny som erstatning- ingen bøvl der :-)
De er dejlige til havregrøden om morgenen- lige tilpas i størrelsen.

Et par dage efter fandt jeg de fine franske kaffeskåle i genbrug- lige i samme nuancer.

Kommentarer

 1. Hvor er de bare fine, ved snart ikke hvile der er finest. Super lækre billeder også.
  Kom lige til at tænke på om du har overvejet bloglovin, når du nu ikke kan få faste læsere til at fungere, så kan man jo følge med i hvad du laver der.

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fine.. ang mine læser på min blog, på min blogshop virker de og det har det gjort hele tide, men de gør de ikke på min almindelige blog, øv øv. hvis jeg på et tidspunk finder ud af det. så skal jeg nok sige til. Ha en dejlig sommerdag klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ævlebævle: Ja de er jo fine begge hold- men meget forskellige.. har nu lagt bloglovi ind- men har aldrig selv brugt det- så er i tvivl om der er mange der gør:-)

   Louise: Tak- nå ja- det var selvfølgelig på din shop jeg så det... æv blev lige så glad..

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)