Gå videre til hovedindholdet

Nye værker til væggen

Forrige fredag da Jeannett var på besøg var vi jo i Retrovilla for at købe tapet til hendes børneværelse. Jeg faldt for et andet mere grafisk tapet- som jeg syntes var fedt på grund af teksten i kanten og de fine streger i mint.
Nu har jeg arbejdet lidt med det og her er lidt fra processen frem mod noget der kan hænges op.
FAKTABOKS:

For at lave figurerne har jeg blot googlet piktogrammer og forstørret dem op i passende mål til den ramme de skal i.
Derefter er de overført til forskelligt papir som jeg har printet i den farve der var kontrast til tapeten.
Og så er der ellers blot at klippe ud og lime sammen, putte i rsamme og hænge op..

men det er lidt svært at tage pæne fotos når der er glas foran..

Kommentarer

 1. Super ide Ellen og så med det grønne tapet ;) det er blevet rigtig fine billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi, Hi- ja det var jo ikke den slags tapet du lige skulle bruge- men jeg havde jo ikke noget fast i tankerne- og goood tid til at kigge på resterne :-)

   Slet
 2. Hold da op, hvor er de blevet fine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ketty- mange tak- jeg håber de kan sættes sammen med noget andet på en væg..

   Slet
 3. Det er da ret kreativt. Som du kan! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Liv- ja på en af dem I ikke har set er jeg blevet lidt for kreativ... den var lidt kedelig og fik så noget sort farve på - rigeligt..de forkerte steder. hm... sådan kan det gå..men hvis ikke man prøver sker der jo intet.. .-)

   Slet
  2. Ligesom mit sytøj som er bedst på afstand :o) Hvo intet vover...

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)