Gå videre til hovedindholdet

når katten er ude


spiller musene på bordet....

Jeg er græsenke- meget endda- Manden er på arbejde ugens første 3 dage i Randers og pigerne tog med over til Mormor og Morfar indtil onsdag aften hvor de alle kommer hjem!!! Så feriebarnet kaninus  og jeg er alene hjemme- jeg år jo stadig på arbejde- men det føles alligevel som ferie.. 
Så efter en hurtig oprydning i aftes da de kørte mod vest blev der tændt for krimi i tv og skåret lapper til et tæppe... Det skal være 130*130 med lilla på bagsiden...
Lapperne er 15*15, og der er lidt ekstra skåret op- så sig til hvis du ser en lap i yndlingsstoffet du må eje :-)  


Kommentarer

 1. Årh, sådan en uventet "ferie" kunne jeg også godt bruge ;o),

  Glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia!
   Ja det blev først aftalt i går morges- så jeg var totalt energisk hele dagen i går og pakkede med glæde ungernes ting.. og nu er de jo så store at de selv pakker legetøjet og sovebamsen- og der skal kun et par enkelte natbleer med og en tandbørste og lidt tøj.. meget mærkeligt at slippe for flasker og alt muligt... og mega mærkeligt at være alene hjemme flere dage i træk... så i aften skal der trykkes på speederen... skal lige handle lidt grøn tråd først:-)

   Slet
 2. Åh hvor vil jeg under dig det. Hvor er det fedt. Tid til sig selv - ny energi.
  Nånå. Synes naturligvis også at det er mega fedt at have sommerferie med to energibomber til børn - i regnvejr! Ingen smalle steder her - er du med på en bytter?!?

  SvarSlet
 3. Jep.sidder lige og overvejer hvor mange år jeg boede alene indtil ex"en flyttede ind da jeg var 34... hm hm regne og tænke... .. bytter gerne, du har jo sat flueben v noget grønt tidligere... har du set mere? Kunne være sjovt bare at bytte lapper som overraskelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - jeg ville da bytte din alenetid med 'vilde' børn i regnvejr Ellen Kathrine! Nånå. Vil også gerne bytte stof. Det er nok nemmere at overtale dig til!

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)