når katten er ude


spiller musene på bordet....

Jeg er græsenke- meget endda- Manden er på arbejde ugens første 3 dage i Randers og pigerne tog med over til Mormor og Morfar indtil onsdag aften hvor de alle kommer hjem!!! Så feriebarnet kaninus  og jeg er alene hjemme- jeg år jo stadig på arbejde- men det føles alligevel som ferie.. 
Så efter en hurtig oprydning i aftes da de kørte mod vest blev der tændt for krimi i tv og skåret lapper til et tæppe... Det skal være 130*130 med lilla på bagsiden...
Lapperne er 15*15, og der er lidt ekstra skåret op- så sig til hvis du ser en lap i yndlingsstoffet du må eje :-)  


Kommentarer

 1. Årh, sådan en uventet "ferie" kunne jeg også godt bruge ;o),

  Glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia!
   Ja det blev først aftalt i går morges- så jeg var totalt energisk hele dagen i går og pakkede med glæde ungernes ting.. og nu er de jo så store at de selv pakker legetøjet og sovebamsen- og der skal kun et par enkelte natbleer med og en tandbørste og lidt tøj.. meget mærkeligt at slippe for flasker og alt muligt... og mega mærkeligt at være alene hjemme flere dage i træk... så i aften skal der trykkes på speederen... skal lige handle lidt grøn tråd først:-)

   Slet
 2. Åh hvor vil jeg under dig det. Hvor er det fedt. Tid til sig selv - ny energi.
  Nånå. Synes naturligvis også at det er mega fedt at have sommerferie med to energibomber til børn - i regnvejr! Ingen smalle steder her - er du med på en bytter?!?

  SvarSlet
 3. Jep.sidder lige og overvejer hvor mange år jeg boede alene indtil ex"en flyttede ind da jeg var 34... hm hm regne og tænke... .. bytter gerne, du har jo sat flueben v noget grønt tidligere... har du set mere? Kunne være sjovt bare at bytte lapper som overraskelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - jeg ville da bytte din alenetid med 'vilde' børn i regnvejr Ellen Kathrine! Nånå. Vil også gerne bytte stof. Det er nok nemmere at overtale dig til!

   Slet

Send en kommentar