Morgennydning i ferien

Allerførst vil jeg lige byde velkommen til de nye læsere- det er så dejligt at I har lyst at læse med også selv om I ikke er til elefantlapper :-) håber nogle af mine indlæg kan inspirere til krea eller skabe eftertanke om dette eller hint :-)

Jeg nyder at stå op lidt førend resten af familien- og her hvor der er lidt fugtig om morgenen finder jeg en lille plads på vores overdækkede terrasse. Der står der vasketøj til tørre- for tørretumbleren bruger vi sjældent... men med kaffe, strik og et tæppe og en bog er morgenen perfekt for mig.
Og nu hvor det er ferietid- ja min ferie er startet, så er det blevet tid for læsning- så idag læste jeg "Høvdingebørn" af Martha Christiansen- fængende fra side 1, måske den skal hjem til mor og læses bagefter. Elsker at give bøgerne videre til hende- det er så dejligt at dele glæden ved læsning med sin mor synes jeg :-) 


Kommentarer

 1. Lyder som en skøn start på dagen og hvor er dit tæppe altså bare skønt, er vild med grøn og lilla sammen. Virkelig flot arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vera, jeg må have syet nogle flere.

   Slet
 2. Det ser rigtig hyggelig ud, ja jeg er jo også vild med dit tæppe og din have ;) Lidt misundelig på at din ferie starter her hvor min slutter, ferien føles bare alt for kort i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeannett, er du lidt misundelig på min have:-) det med ferien forstår jeg bedre :-)

   Slet
 3. Sikke en god morgenstund. Jeg selv nyder også stilheden om morgenen mens resten af familien sover videre. Det er et magisk tidspunkt på dagen synes jeg. Rigtig god ferie! Nyd det max :o)
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Liv, ja det er med at nyde de gange det kan lade sig gøre.

   Slet
 4. Hvor ser der dejligt fredeligt ud - kan godt forstå du udnytter chancen :-)

  SvarSlet
 5. Lyder som en dejlig morgen.. Jeg elsker også de (få) morgener hvor man har lidt tid alene... Kh Pernille

  SvarSlet
 6. Kære Maria! Ja- nogle gange føles det som om man skal snyde sig til det :-)

  Kære Pernille! Alenemorgener er der for få af :-) Elsker alenetid om morgenen- og efter vi ikke har hund mere så skal jeg jo ikke gå med den - alene, æv...

  SvarSlet

Send en kommentar