Gå videre til hovedindholdet

Morgennydning i ferien

Allerførst vil jeg lige byde velkommen til de nye læsere- det er så dejligt at I har lyst at læse med også selv om I ikke er til elefantlapper :-) håber nogle af mine indlæg kan inspirere til krea eller skabe eftertanke om dette eller hint :-)

Jeg nyder at stå op lidt førend resten af familien- og her hvor der er lidt fugtig om morgenen finder jeg en lille plads på vores overdækkede terrasse. Der står der vasketøj til tørre- for tørretumbleren bruger vi sjældent... men med kaffe, strik og et tæppe og en bog er morgenen perfekt for mig.
Og nu hvor det er ferietid- ja min ferie er startet, så er det blevet tid for læsning- så idag læste jeg "Høvdingebørn" af Martha Christiansen- fængende fra side 1, måske den skal hjem til mor og læses bagefter. Elsker at give bøgerne videre til hende- det er så dejligt at dele glæden ved læsning med sin mor synes jeg :-) 


Kommentarer

 1. Lyder som en skøn start på dagen og hvor er dit tæppe altså bare skønt, er vild med grøn og lilla sammen. Virkelig flot arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vera, jeg må have syet nogle flere.

   Slet
 2. Det ser rigtig hyggelig ud, ja jeg er jo også vild med dit tæppe og din have ;) Lidt misundelig på at din ferie starter her hvor min slutter, ferien føles bare alt for kort i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeannett, er du lidt misundelig på min have:-) det med ferien forstår jeg bedre :-)

   Slet
 3. Sikke en god morgenstund. Jeg selv nyder også stilheden om morgenen mens resten af familien sover videre. Det er et magisk tidspunkt på dagen synes jeg. Rigtig god ferie! Nyd det max :o)
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Liv, ja det er med at nyde de gange det kan lade sig gøre.

   Slet
 4. Hvor ser der dejligt fredeligt ud - kan godt forstå du udnytter chancen :-)

  SvarSlet
 5. Lyder som en dejlig morgen.. Jeg elsker også de (få) morgener hvor man har lidt tid alene... Kh Pernille

  SvarSlet
 6. Kære Maria! Ja- nogle gange føles det som om man skal snyde sig til det :-)

  Kære Pernille! Alenemorgener er der for få af :-) Elsker alenetid om morgenen- og efter vi ikke har hund mere så skal jeg jo ikke gå med den - alene, æv...

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)