Gå videre til hovedindholdet

mens der er OL.......

laver vi lidt forskelligt samtidig med at vi følger de danske svømmepiger, roerne- og senere når der kommer løbere på banen skal vi også lige følge med.
Ingen af os går ret meget op i sport på tv ellers- jeg har i mange år fulgt tour de france- men ellers ser manden landskamp når der er EM- og nix weiter- men en lidt grå feriedag med strikketøj og avis, kan samle et par tilskuere til skærmen- og så er det hyggeligt at snakke med pigerne om at man kan vinde guldmedaljer som Janne Kolling, som de så da børnehaven blev certificeret som idrætsinstitution. Desuden elsker pigerne vandet- og var fredag med deres far ved stranden hvor der var en sandrevle ude- hvor man kunne dykke lidt ned under vandet- meget spændende :-)

Og så langt er jeg så nået på mit Leftie tørklæde, som er blevet mit OL- strik :-) på opskriften er der 29 blade i enderne og jeg har lavet 15- men der kommer jo rigtig mange masker på pinden efterhånden så det går lidt langsommere...


Kommentarer

 1. Tror godt vi kunne se tv sammen ;-) elsker at strikke til tour de france, og skal gerne se danskerne i action til OL, EM og VM... og hvis de ellers gad sende på en ikke-betalingskanal, så er Formel1 også skønt at strikke til.

  Hvor bliver din Leftie fin - skønne farver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne sikkert være hyggeligt- men Formel1 er jeg ikke med på:-) Tak for rosen mht farverne- lidt kedelige måske- men det bliver jo også efterår igen...

   Slet
 2. Årh det lyder lidt hyggeligt og ganske afslappende. Og sikke fint dit Leftie tørklæde bliver!
  Herhjemme ses der ikke sport og faktisk ikke ret meget TV :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogen gange bliver det også tossekassen der bliver barnepige :-)- men jeg elsker jo selv en god film- så det....

   Slet
 3. Flot tørklæde!
  Hvor er det hyggeligt, at I kan se OL sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christunte- det er lavet i en uld-angora fra Karen Noe, som er S-tvundet- dvs trækker skævt ved glatstrik- nu har det ligget og ventet på det helt rigtige projekt- og det synes jeg det er- og så slipper jeg for at der er noget der kradser om halsen på mig- farverne er diverse rester, supersoft, hør, strømpegarn mv..
   Ja det er faktisk hyggeligt at kunne beguýnde og se det samme i tv'et.. ind imellem tegnefilmene :-)

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)