Gå videre til hovedindholdet

Leftie er også på mine pinde


opskriften Leftie, altså "rester", er også kommet på min rundpind... det der hedder pw2 driller mig dog lidt.... men jeg lærer det vel.. Nu har den floreret i strikkeblogland i mere end en uge og jeg er da også kommet igang...Jeg startede med at oversætte opskriften til dansk- det hjælper mig til at få et overblik.

Leftie har jeg henvist til her.


og sådan ser det ud når jeg tager foto og blogger med telefonen.... ikke godt ....

Kommentarer

 1. Nu kan jeg ikke strikke, men det der ser da spændende ud! :)

  SvarSlet
 2. Kære Marianne!
  ja det er et hyggeligt projekt :-) Skal du ikke lære at strikke?

  SvarSlet
 3. Ej sikker skønne sommerhusagtige farver :-) dem kan jeg søreme godt lide.

  PW2, fik jeg hjælp til af Pernille. Man strikker to vrang sammen og ja det kan være liiiidt bøvlet, men man får øvelsen.

  Knit on og god aften
  Knus :-)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)