Ægte 70'er patchworkMange af de ting jeg syer viser jeg til et par af mine kollegaer på arbejde- og det her har en kollega vist mig. Hun har gemt det i alle årene siden hun brugte denne utroligt flotte spencer. Jeg synes farverne er fantastiske og så flotte og inspirerende sammen- så jeg må prøve at lave noget med de farver- Er de tikke bare flot? Og så kan jeg godt lide at der er stukket langs alle kanter- det giver det hele et rustikt look- som jeg synes er fint...Stofferne er klare og står som nye i farverne- nogle af syningerne er gået lidt- men det gør intet- hvis spenceren var min tror jeg at jeg ville lave 2 pude forstykker af nederdelen- som passer til en meget slank 70'er chick... Hun går også i flotte farver nuomdage- men dog ikke helt så vildt :-)Kommentarer

 1. Hey, den er vild! Sikke et arbejde det må have været at lave den *måber* :-)

  SvarSlet
 2. Ja, den er endda flottere IRL. Gad godt kunne kravle i den:-)

  SvarSlet
 3. uhh ja den er vild, men måske til puder som du skriver. så fine lapper du har lagt ud på din give way, krydser stadig for at det er mig der er den heldige :)

  SvarSlet
 4. Kære jeannett- jeg har desværre ikke arvet spenceren- så må bare lave noget efterligning på et tidspunkt. Tak for at du kan lide lapperne- det er ejligt at høre:-)

  SvarSlet

Send en kommentar