Gå videre til hovedindholdet

færdigt arbejde- parat til næste projekt...


 Så blev tæppet i gul, grøn, karry, brun og lilla færdigt..  er godt tilfreds- også med quiltningen med nenongrøn quiltetråd på den lilla bund..- og det var bare godt jeg fik gang i spraylimen til at fæstne lagene på hinanden- så undgår man alle de buler og bøvl med at det skrider mens man syer- selv om der er masser af nåle i....og hvad er næste projekt- ja noget med lyserødt og grønt- for Pernille vil gerne have prinsesser på sit tæppe- så dem kan jeg da bare sy på det her, mener hun..

Kommentarer

 1. Wow. Sikke et arbejde. Hvor er det blevet flot! :o)
  Som du kan. Det må du lære mig... en dag... hahaha, som en gang når jeg er hundrede og lige har tid i overskud - og tålmodighed i overskud.
  Synes du er ret sej!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark! Hedder det vist :-) ok- så er jeg vist 105 eller noget.....

   Slet
 2. Svar
  1. Tusind tak! Jeg er også rigtig stolt- det er det største tæppe jeg har lavet indtil nu på ca. 140*140 cm med 100 lapper:-)

   Slet
 3. Ellen det er blevet super fint helt vild, glæder mig til at se det live i weekenden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg glæder mig også til at vise det frem.. :-) :-)

   Slet
 4. Ej, hvor er det blevet godt. God idé med spraylim, det havde jeg ikke lige tænkt kunne være en mulighed ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det fungerer lidt som en post it blok- hvor man kan flytte på det flere gange indtil det er glat og lige.. Jeg starter med at tape det underste lag til gulvet så det ikke rykker sig rundt undervejs når man kravler på det- og justerer på toplaget...

   Slet
  2. God idé, det kunne være jeg skulle forsøge mig med det næste gang ;o)

   Slet
 5. Det ser rigtigt flot ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lea: Mange tak! Man se rjo altid de små skønhedsfejl selv- men jeg er tilfreds med det:-) Hav en rar aften dernede syd på...

   Slet
 6. Hei
  Så mye fint har sydd :)
  Jeg har ikke laget teppet selv. Det er kjøpt. Men det er ikke så vanskelig ¨å frihåndsquilte slik selv. Jeg tor nok bestemt at du får det til :)
  Ha en fin morgendag :)
  Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine!
   Tak for dit svar- og dejligt at du lige kiggede ind her også :-)

   Slet
 7. Hvor er det flot! Og hvor er du bare hurtig...... Du var da lige startet, ikke? Fed, neongrøn farve.

  SvarSlet
 8. Tak til Christunte- jo for 1½ uge siden :-) mærkeligt som nogle projekter kan trække i langdrag og andre suser afsted... Jep den neongrønne løfter lige 70'er farverne lidt :-)selv om neon jo også har været fremme før- så egentlig er det jo også retro.. ;-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det nogle smukke farver du har sat sammen, er helt vild med dit tæppe. Jeg glæder mig til at se dit næste tæppe, som du har gang i lige nu. Tak for dine gode råd til mit tæppe, jeg har virkelig fået mod på at gå videre med det :)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)