Drengelapper og en dejlig dag...Igår startede med morgenmad på kontoret da en kollega havde fødselsdag- jeg tog blomster med fra haven for det er så dejligt at få lidt fint at se på og dufte til når man bliver fejret..


Det var varmt derinde og da manden foreslog at han hentede pigerne tidligt og at vi kunne mødes på stranden endte det som planen for den sene eftermiddag- jeg nåede at få sluttet en opgave som har hængt længe og var så godt tilpas da jeg landede hos mand og børn i vandkanten kl 17- at vi så spiste på fortovscafeen på det lokale pizzaria og endte med is på terrassen gjorde ikke stemningen dårligere...


Men jeg nåede lige at få lagt det ene hold lapper til give awayen ud på et underlag på terrassen og få taget foto inden lyset blev for dårligt...

Så her er de 49 lapper til et drengetæppe som med 1 cm sømrum på alle kanter vil ende med at være 91*91 cm plus evt. kant. Håber I kan lide stofferne- man kan selvfølgelig føje flere til og få et større tæppe til bilen eller lignende ud af det. Tæppet jeg lavede i sidste uge var med 100 lapper og er ca. 140 *140 cm.
Kommentarer

 1. Sikke nogle fine lapper
  - krydser fortsat fletningerne.

  Og ih hvor en skøn onsdag du havde, men er det ikke snart ferietid. Her i Midtjylland er vi på 3. lukkeuge...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Liv!
   Vi har ferie fra imorgen:-) Vores børnehave var lukket i sidste uge- men pigerne var sammen med nogle af de andre børn og 2 pædagoger over i en spændende institution tæt på- med mange nye legeredskaber og udflugt til Frilandsmuseet- så der var lidt feriekoloni over det:-)

   Slet
 2. Det lyder som en hyggelig dag :-)
  Sikke nogle fine lapper - må hellere se om jeg stadig kan nå at deltage :-)
  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pernille!
   Ja det blev det- fordi jeg fik afsluttet en af opgavrne på arbnejde- så kunne jeg holde mentalt fri bagefter.. så er der bare resten.. den er altid tilbage ;-) Selvfølgelig kan du nå at være med... der er jo 14 dage godt og vel .-)

   Slet

Send en kommentar