Gå videre til hovedindholdet

Drengelapper og en dejlig dag...



Igår startede med morgenmad på kontoret da en kollega havde fødselsdag- jeg tog blomster med fra haven for det er så dejligt at få lidt fint at se på og dufte til når man bliver fejret..


Det var varmt derinde og da manden foreslog at han hentede pigerne tidligt og at vi kunne mødes på stranden endte det som planen for den sene eftermiddag- jeg nåede at få sluttet en opgave som har hængt længe og var så godt tilpas da jeg landede hos mand og børn i vandkanten kl 17- at vi så spiste på fortovscafeen på det lokale pizzaria og endte med is på terrassen gjorde ikke stemningen dårligere...


Men jeg nåede lige at få lagt det ene hold lapper til give awayen ud på et underlag på terrassen og få taget foto inden lyset blev for dårligt...

Så her er de 49 lapper til et drengetæppe som med 1 cm sømrum på alle kanter vil ende med at være 91*91 cm plus evt. kant. Håber I kan lide stofferne- man kan selvfølgelig føje flere til og få et større tæppe til bilen eller lignende ud af det. Tæppet jeg lavede i sidste uge var med 100 lapper og er ca. 140 *140 cm.
















Kommentarer

 1. Sikke nogle fine lapper
  - krydser fortsat fletningerne.

  Og ih hvor en skøn onsdag du havde, men er det ikke snart ferietid. Her i Midtjylland er vi på 3. lukkeuge...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Liv!
   Vi har ferie fra imorgen:-) Vores børnehave var lukket i sidste uge- men pigerne var sammen med nogle af de andre børn og 2 pædagoger over i en spændende institution tæt på- med mange nye legeredskaber og udflugt til Frilandsmuseet- så der var lidt feriekoloni over det:-)

   Slet
 2. Det lyder som en hyggelig dag :-)
  Sikke nogle fine lapper - må hellere se om jeg stadig kan nå at deltage :-)
  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pernille!
   Ja det blev det- fordi jeg fik afsluttet en af opgavrne på arbnejde- så kunne jeg holde mentalt fri bagefter.. så er der bare resten.. den er altid tilbage ;-) Selvfølgelig kan du nå at være med... der er jo 14 dage godt og vel .-)

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 




kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)