Gå videre til hovedindholdet

Søndagstur: Brede Værk, industriens vugge

Igår var vi på en lille udflugt til Brede Værk som ligger tæt på hvor vi bor. Der er flot- og en fin lille gratis udstilling om hvordan man producerede klæde og andet i området indtil 1956..
Helt små børn får ikke så meget ud af udstinngerne- men en time kan nemt gå- og hvis man så slutter udenfor med den medbragte kaffe er det en hyggelig lille udflugt- der er lidt legetøj børnenekan more sig med i de flotte omgivelser.

Det ligger tæt på frilandsmuseet som jo også er et besøg værd hvis man vil se dyr og gamle gårde.


Jeg synes industribygningerne er flotte- og pigerne var meget optaget af vandet som bruste og som oprindelige drev vandmøllerne på stedet..


Kommentarer

  1. Ser rigtig hyggeligt ud til en søndagstur :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja lidt kulturhistorie er ikke så ringe- kombineret med en lille køretur i det grønne..

      Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)