Gå videre til hovedindholdet

115 læsere udløser en ekstra gave

Så har I krydset 115 dejlige  læsere, og det udløser jo selvfølgelig en ekstra ting i Give awayen... Nu har der været lidt gang i symaskinen og et pudebetræk på 40*40 cm er klar til at indtage et børneværelse et eller andet sted :-) og sammen med betrækket følger der en bambinøglering syet i stof og skind.
Mange tak for at I bakker så flot op om min give away, jeg håber selvfølgelig på flere deltagere- men de 50 er rundet nu- og det er da herligt.
Kommentarer

  1. Hvor er det fint :-) kan rigtig godt lide dobbeltstikningerne, synes det ser vildt godt ud.

    SvarSlet
  2. Ketty og Sonja! Mange tak :-) men sjovt som man,altid selv fokuserer på det der kunne være list anderledes:-)

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)