Gå videre til hovedindholdet

på grønne stoffer
Mangler du lidt grønt til de kreative syprojekter så sælger jeg og bytter af disse- kig her i min lille stofshop. Har lovet mig selv at der snart kommer flere foto- hvilke farver skal jeg starte med?

Kommentarer

 1. hej ellen, jeg vil gerne bytte med noget grønt, det er den farve jeg hælder mest til for tiden :)

  forslag til næste farve er lilla eller gul/orange

  SvarSlet
 2. Hej Lotte- jamen så må jeg igang- trænger til et spark i rumpeten... :-) stoffotografering er lidt svært synes jeg :-) Måske jeg bare skal hente malerlampen i kælderen for at få lys nok- og det ser jo også bedst ud når det er strøget... Men er som tidligere skrevet klar på en bytter..

  SvarSlet
 3. hvis du blander noget grønt og noget lilla gul orange, så kan vi bytte efter vægt, du skal bare vælge ud på min blogbix :)

  SvarSlet
 4. Grøn hitter også her hjemme men det gør kreatiden desværre ikke...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha Vera- det kommer igen- det er jeg sikker på:-) med de små unger hængende både dag og nat så kan man godt blive lidt drænet for energi...

   Slet
 5. Det kan jeg godt forstå du er, det er jeg også :) Grøn er min absolutte ynglingsfarve...

  SvarSlet
 6. Jeg er med på det nederste stykke stof. Hvad vil du bytte med?
  /Liv

  SvarSlet
 7. Ja Pipis Mor: så længe det er den slagt grønt så er det vist helt uskadeligt

  og Liv jeg lægger det i en bunke til dig:-)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)