Gå videre til hovedindholdet

morgenbord og et snapshot fra en dejlig weekend
Morgenbordet hos os ser for tiden sådan ud- tallerkenerne med den orange kane er lige til at blive i godt humør af og de fine lilla blomster liver bare op på en søvnig morgenstund- Jeg kan godt lide at der er lidt for øjet at glædes over til morgenmaden- bare lige et par minutter inden ungerne skal slæbes ud af sengen og i tøjet...  Vi trives alle bedst med nattøj indtil frokost- så det er et sejt job næsten hver dag... men hvis man kun skal kæmpe med et barn pr. dag- så går det nok :-) De skiftes til at være morgensure så at lægge avisen på morgenbordet er ønsketænkning... og efter en lang weekend på farten så er der jo ikke noget at sige til at de er trætte.. Se iøvrigt de skønne billeder her- hvad pigerne lavede i lørdags mens vi andre var til familiefest for voksne :-) har lige tilladt mig at låne det af Jeannett :-)

Kommentarer

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)