Gå videre til hovedindholdet

Mit helt nye morgenhår

Ungerne og jeg nåede frisøren igår, og mit har har er nu det korteste i 12 år... men det er fint for i takt med at kinderne er blevet tykkere så tynger den gamle frisure jo også... jeg skal på skovtur på arbejde idag sammen med hele bixsens kollegaer. Håber på at se nogle kendte ansigter fra det jydske imellem og håber også på tørvejr da jeg har tænkt at flashe mine nyeste sandaler.. fra teva...igen.... hav en god fredag og weekend... imorgen går turen til guldbryllup i jylland.


Kommentarer

 1. Lækkert morgenhår! Tillykke med korte sommerlook.
  Og rigtig god fornøjelse med skovturen i de lækre sandaler.
  God weekend.
  /Liv

  SvarSlet
 2. Tak Liv- jeg er superglad for at vende tilbage til det korte hår- det er bare nemt- og sandalerne var skønne også til en skovtur med skattejagt- på en næsten øde ø- i skønneste solskin.. :-)

  SvarSlet
 3. Smart hår og lækre sandaler. Håber I havde en dejlig weekend i det jyske selvom vejret ikke var så varmt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en dejlig weekend- vi sad jo en del i bilen og pigerne og jeg var med tog fra Randers og retur... det tog 5 timer- med skift undervejs:-) og der mærker man jo ikke blæsten :-)

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)