inspiration til "same, same" indlægInspirationen til dette indlæg kommer fra Mette- hvor jeg igår så at hun lige havde fået nye dynebetræk hjem.. for det mønster har jeg jo selv liggende- bare i andre farver- og er der noget jeg ikke kan stå for så er det at samle på stof med samme mønster i forskellige farver... og som jeg kan se af kommentarerne så findes det også i gult- ud over det i lilla som Mette lige har fået-  Det brune har jeg to hele betræk af- så hvis du mangler- så sig til- det blå har jeg to små stykker af som indtil videre bare ligger og hygger i reolen.. Det gad jeg godt eje noget mere af...

Da jeg var ved stof fotoshooting tog jeg lige lidt flere billeder- herover er det Georg Jensen betræk fra slut 1960'erne som jeg første gang så hos Kragerne vender. Det øverste hedder Soløje og det har jeg købt som en slags julegave til mig selv.. (lidt dyrt!!!) 2 sæt af og det bruger vi selv- desværre er det nu så slidt i toppen at der skal reparation til- men jeg har arvet en forkærlighed for Georg Jensens damaskvævede tekstiler fra min mors familie- det har altid været brugt som gaver til større begivenheder i hendes familie og sådanne gaver forgår jo næsten aldrig..


Det "orange pilebetræk" er et dobbeltdynebetræk som jeg fandt til 25 kr... og det venter på at blive til enkeltdyne eller noget andet..
Og så skal I da også lige se de her kaniner som jo altså faktisk findes både i stor og lille udgave.. de er nuser- apropos kanin- så skal vi fra næste uge passe en feriekanin i 3 uger.. den hedder Silke :-)

Kommentarer

 1. Fedt at se det i andre farver! Jeg er gerne aftager af et brunt betræk, hvis du vil sælge?

  Og de er da bare super cute de kaniner!

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette!
   Det vil jeg meget gerne- sender dig en mail...

   Slet

Send en kommentar