Gå videre til hovedindholdet

guldmedaljer

Igår eftermiddags blev pigernes børnehave certificeret som idrætsinstitution- personalet fik certifikat på at de er uddannet til at indarbejde bevægelse i alle aktiviteter og der er arbejdet med indretning af inde og udearealer så fokus er flyttet på at der kommer gang i alle børn og voksne ved alle lejligheder- og de har det sjovt- bevægelse er tænkt ind i læreplanerne så man også opfylder de mål.
Det har været dejligt at være tilskuer til for der er kommet ny energi til børnehavens voksne hvilket jo også smitter af på forældre og børns tilfredshed med stedet.


En del af gårsdagens arrangement var at den tidligere håndboldguldvinder Janne Kolding var på besøg og vise sine 4 flotte guldmedaljer frem... og nu har jeg rørt ved en af dem... hold fast OL medaljerne var store, tykke og flotte.. se selv her..hvor en af pædagogerne "vandt guld"..
På det øverste foto er det børnene der spændt kigger på meldaljerne..

Kommentarer

  1. Cool med idrætsbørnehaven - specielt den nyvundne energi!

    SvarSlet
  2. Ja det har sammen m andre ting medført dejlige mærkbare forandringer.

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)