for 20 år siden...


var jeg her.... på verdensudstillingen i Sevilla.
Der var vildt varmt og jeg syntes at de her overdækningssejl var så flotte- ja der var mange flotte udstillinger og bygninger at se på og der blev fotograferet ivrigt af os 3 bygningskonstruktør / ingeniørstudiner..
Jeg var dernede sammen med 2 veninder fra Teknisk Kollegium i Horsens- vi var på Interrail: Først var vi i Amsterdam- det var da Danmark spillede fodbold mod Holland- så vi sad stille og roligt og sagde ikke at vi danskere...
Senere var vi i Paris- og om aftenen da vi kørte fra Paris mod Gibraltar hørte vi at Danmark havde vundet EM..
Men nu er det snart 20 år siden- det er for vildt- lige efter at vi kom hjem fra en måneds tur rundt startede jeg på 4. semester på konstruktør uddannelsen og vi holdte 2*25 års fødselsdag i Teknikums festlokaler- dejlig fest.... mon min 45 års fødselsdag bliver lige så sjov?


 Denne fyr var udstillingens maskot- han er da en kær fyr ikke!


Hvad lavede du under EM i 1992?

Kommentarer

 1. Jeg var til studentergilde med 3.G og flyttede til Canada 3 dage efter EM finalen. Mellemlandede i Frankfurt og kom forbi den sølle scene, som det tyske landshold SKULLE have været tiljublet på ved hjemkomsten. Det skete ikke...

  SvarSlet
 2. LIDT FEDT AT MAN SÅDAN KAN SÆTTE SIT LIV OP PÅ "STORE" BEGIVENHEDER :-)

  SvarSlet
 3. Jeg sad i min lille lejlighed ved Kultorvet i KBH, sammen med min room-made /veninde og to andre dejlige tøser. Byen kogede ud af alle de åbne vinduer (vi hang også ud af vores, ligesom mange andre gjorde :-) og gaderne var tomme indtil kampen var ovre. Vi oplevede en af de helt store aftenener og nætter i KBHs natteliv :-) Fantastisk stemning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sikken en fest- og så var der jo så skønt vejr :-)

   Slet

Send en kommentar