Gå videre til hovedindholdet

feriebarnet Silke
En af mine gamle veninder efterlyste et midlertidigt hjem til deres kanin- mens de er på ferie i 3 uger. 
Det måtte vi da lige kunne stå for- der har jo været lidt tomt for os alle efter at vores hund døde i foråret.. Så nu bor Silke i sit bur på pigernes værelse. Hun har også en løbegård på græsplænen, men der skal hun ikke være alene- for hun graver lidt i jorden- og det ville da være synd hvis hun slap ud i plantagen bag vores hus.
Der bliver fodret og nusset, og holdt om og hygget- og så kradser hun også lidt indimellem- jeg har ihvertfald røde striber på halsen efter hendes kløer.. Pernille siger hun kildrer!
Men dejligt med en test på hvordan det er med en kanin i hjemmet..Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)