Gå videre til hovedindholdet

venter på posten

 


For tiden er jeg daglig ivrig gæst ved postkassen når jeg kommer hjem... jeg venter på et par byttehandler eller 3- se lige her hvad Laura har lavet til mig- fotoene er fra hendes blog.. Jeg glæder mig rigtig meget til at pigerne skal have dem.. håber de synes om dem- :-) det andet jeg venter på er stof... skønt at have noget at glæde sig til :-)

Kommentarer

 1. Det var da nogle dejligt glade stofposer!

  Det er altid rart at have noget godt i vente, og i min verden er det ekstra hyggeligt når det er hjemmegjort og sendt med post, på den gammeldags-ikke-online-manér!

  SvarSlet
 2. Kender det kun alt for godt, altså det der med at vente på posten:) Har fået din pakke, og er tilfreda med vores byttehandel:) Fine poser, så søde tegninger. Glæder mig til at se hvad posten ellers kommer med til dig.

  SvarSlet
 3. Motiv og stof passer rigtig godt sammen, man kan jo kun blive glad.

  SvarSlet
 4. Kære alle: ja de er superflotte- hende Laura er dygtig. Jeg skrev et par stikord om pigerne og jeg synes motiverne passer godt til dem hver især. En lyserød astronaut- sammen med de lilla stjerner- det er bare superfint :-)

  Vera: det er jeg glad for- og det er rigtig hyggeligt at få pakker :-) En af dem jeg venter på er fra PatternLike- for et bytte fra før påske- så der er jeg meget spændt på at se hvad der dukker op :-)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)