venter på posten

 


For tiden er jeg daglig ivrig gæst ved postkassen når jeg kommer hjem... jeg venter på et par byttehandler eller 3- se lige her hvad Laura har lavet til mig- fotoene er fra hendes blog.. Jeg glæder mig rigtig meget til at pigerne skal have dem.. håber de synes om dem- :-) det andet jeg venter på er stof... skønt at have noget at glæde sig til :-)

Kommentarer

 1. Det var da nogle dejligt glade stofposer!

  Det er altid rart at have noget godt i vente, og i min verden er det ekstra hyggeligt når det er hjemmegjort og sendt med post, på den gammeldags-ikke-online-manér!

  SvarSlet
 2. Kender det kun alt for godt, altså det der med at vente på posten:) Har fået din pakke, og er tilfreda med vores byttehandel:) Fine poser, så søde tegninger. Glæder mig til at se hvad posten ellers kommer med til dig.

  SvarSlet
 3. Motiv og stof passer rigtig godt sammen, man kan jo kun blive glad.

  SvarSlet
 4. Kære alle: ja de er superflotte- hende Laura er dygtig. Jeg skrev et par stikord om pigerne og jeg synes motiverne passer godt til dem hver især. En lyserød astronaut- sammen med de lilla stjerner- det er bare superfint :-)

  Vera: det er jeg glad for- og det er rigtig hyggeligt at få pakker :-) En af dem jeg venter på er fra PatternLike- for et bytte fra før påske- så der er jeg meget spændt på at se hvad der dukker op :-)

  SvarSlet

Send en kommentar