sommerkjoler

Om aftenen sidder jeg for tiden ved symaskinen og ser tv- når der er blevet ro på ungerne- igår var det først kl.22... og så kom Pernille ind i sengen imorges kl 5... så det bliver en kort aften og nat... mon jeg går ud som et lys i aften? jep..


 men her er lige hvad jeg er i gang med..  Stoffet blev klippet sidste år i august- men nu skal det være.. Jeg prøvede at sy det turkise ind i kanten som en slags piping bånd- da skystoffet er lidt for blegt.. men nu mangler der elastik i pufærmerne, lidt mere turkisbånd på lommerne og en knap i nakken.. så er den klar til fest- .. Modellen er fra bladet kreative kvinder fra 2008 tror jeg.. Det prikkede stof er fra Panduro og skyerne er et pudebetræk..
Men jeg skal lige sy den nogle gange førend alle detaljer bliver pæne... og kan mærke at min symaskine ikke kører lige så godt som den jeg lånte hos Marapytta... æv....var ellers superglad for min gl. Singer indtil jeg prøvede en Pfaff..

Kommentarer

 1. Hvor er den bare fin trods alle dine forbehold! :o) og sikke nogle flotte detaljer!

  SvarSlet
 2. Tak Liv- har faktisk syntes jeg var ok til at sy- og har syet meget for 20 år siden.. men kan godt mærke at mine tendenser til at springe over det laveste gærde påvirker finishen.. og når det irriterer mit øje- så bliver jeg lidt for forbeholden- for den er faktisk rigtig sød..

  SvarSlet
 3. Supersød lille sommerkjole!
  Er vild med detaljen i nakken.

  SvarSlet
 4. hvor bliver den fin! Kan lige se den med puffede ærmer og fin knap i nakken - super flot.

  Er det ikke noget med at man altid er sin største kritikker? :)

  SvarSlet
 5. den bliver rigtig fin, sjovt at du ser fjernsyn ved symaskinen, jeg hører fjernsyn når jeg syr :)

  SvarSlet
 6. Den bliver da super fin, beklager at jeg holdt dig vågen i aftes, jeg glæder mig til næste weekend så kan vi rigtig få snakket igen :)

  SvarSlet
 7. Tak for jeres fine kommentarer- nu er kjolen- nej kjolerne færdige- og jo man er sin egen værste kritiker med den slags detaljer.... K´jeannett- gør ikke noget at du holdt mig vågen- vi ender jo altid med at snakke længe i tlf.... :-)

  SvarSlet

Send en kommentar