Gå videre til hovedindholdet

pigekjole fra Marapyttas syskole

 
 
 
 
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Årh hvor er den fin. Så kan sommeren bare komme an!

  SvarSlet
 2. Ja tak- og indtil da venter datteren på at jeg får hæklet en hvid hat med lyserøde blomster- for ellers vil hun ikke have kjolen på- det skal da passe sammen..... Godt så:-)

  Skal jeg sætte lommer på af marimekko stoffet for at bryde den store hvide natkjole fornemmelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Lommer er jo altid gode at have små sten, konkylier og muslingeskaller i... (ja jeg tænker sol, sommer, strand og sand når jeg ser kjolen). Og den hæklede hat er naturligvis et must. Det kan ikke være anderledes! :o)

   Slet
 3. Så fin en kjole Ellen.. heldig pige:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Berit: Tak skal du have- den var nem at lave( ifht jakken!) - så jeg skal da igang med nogle flere :-)og jeg håber hun bliver glad for den :-)

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)