Gå videre til hovedindholdet

kan du hjælpe?


Hvem mon designeren til dette stof er? Jeg fandt det som et betræk i sidste uge, men uden bånd eller knapper og blot med overlockede kanter- så det ligner ikke et helt almindeligt dynebetræk.


Er det ikke bare et herligt par på kaffetur i det grønne?


Fuglen her er fin- og det er blomsten jo også- og se lige hunden hernede under?Jeg synes den grønne er dejlig og motiverne herlige og lystige- så nu ligger det på hylden til en dag med god tid. Noget af det vil jeg også gene af med- hvis nogen er interesseret i det :-)


UPDATE: Anna-Lena Emden har tegnet det fine mønster,,, 
Se lige her - jeg fandt det i blogland i rødt også... 


Samtidig så minder stregen mig også om mønsteret i dette stof- måske det er den samme designer? På en eller anden måde minder det mig bare om noget andet stof eller nogle billeder eller noget...


Kommentarer

 1. Hej Ellen.
  Smukke stoffer.
  Jeg kender dem heller ikke. Mon ikke mange af de gamle stoffer er kommet ud uden at man har haft en navngiven tegner bag? Selvom der selvfølgelig ER et menneske der har ført stregen.
  Det første er næsten lidt wiinblad'sk i det. Sikke dog en masse fine motiver det rummer.
  Det med æblerne er også sødt :).
  /maj

  SvarSlet
 2. Se også her: http://ellensbutik.blogspot.dk/2012/05/kaffetur-i-det-grnne.html

  SvarSlet
 3. Hej, tyget är designat av Anna Lena Emdén en svensk designer för Almedahls på 70-talet. Jag har det i fler färger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dit svar- det var fint at få opklaret dette:-)

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)