færdige puder


Så fik jeg skudt de nye puder- måske lidt svært at se på sort baggrund- men jeg er tilfreds- skal dog lige have sat et stykke velcro i lukningen midt på så de ikke gaber... Stoffet er en blanding af nyt Graziela, nyt Ikea og genbrugsstof/ det røde med hjerter er en mundserviet :-) Det med hanefjedsmønstret er nyt uldstof- en rest fra min ombetrækning af min kontorstol sidste sommer.
Det sortblomstrede her er håndtrykt som gammeldags stoftryk- det er så herligt med variationen i mønstret. Det rødemønstrede er et gammelt gardin, måske af svensk finsk oprindelse?

Har du nogensinde lavet stoftryk?
Min mor lærte os det og hun havde selv lavet en del i 60'erne (inden hun fik børn!!) - og vi havde en bunke trykklodser, nogle havde hun selv skåret i linoleom- og jeg husker stadig æsken med skarpe knive til at skære det ud og kassen med mange farver i flasker fra min barndoms kreative stunder...

Kommentarer

 1. Sikke nogen flotte puder! Jeg er helt vild med de mix du laver, af både farver og motiver.. Tænker pludselig over om ikke jeg har en akut mangel på nye puder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke- ja jeg blev også inspireret af Bloglands mange puder- og tog mig sammen... det var tiltrængt :-)

   Slet
 2. Hej Ellen.
  Jeg har meldt mig som læser her på din fine blog :).
  Jeg er også blevet bidt af at sy puder.
  Synes det er nogle flotte eksemplarer du har tryllet frem!
  /majdumilde.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj- velkommen her på bloggen til både dig og andre nye læsere :-) Tak for roserne- ja når man først kommer igang med de der puder så kan der jo laves rigtig mange slags :-)

   Slet
 3. Ja, jeg har faktisk prøvet at lave stoftryk. Det var da jeg gik på seminariet og vi havde praktisk/musisk kursus. Har stadig stoffet liggende et sted.

  Dine puder er fantastisk flotte og farverige - tror da nok lige jeg må se om jeg kan får tid til at kreere noget lign. når weekenden er ovre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Stine- Tak jeg synes også nogle af kombinationerne er blevet rigtig gode :-) Dejligt at høre at det stadig foregår- og jeg kan se i blogland hos Puk at der vist kommer en bog om det- det kan være det bliver det nye broderi...

   Slet
 4. Så flittig du har været! Sikken energi! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv- det kommer i bølger...:-)

   Slet
 5. Svar
  1. DIY- Tak - er glad for at du kan lide mine puder :-)

   Slet
 6. De er sjove og meget flotte.

  SvarSlet
 7. Tak Lea, viser du snart noget have på bloggen? Alle planterne fra dig kommer så fint op af jorden nu:-)

  SvarSlet

Send en kommentar