Gå videre til hovedindholdet

færdige puder


Så fik jeg skudt de nye puder- måske lidt svært at se på sort baggrund- men jeg er tilfreds- skal dog lige have sat et stykke velcro i lukningen midt på så de ikke gaber... Stoffet er en blanding af nyt Graziela, nyt Ikea og genbrugsstof/ det røde med hjerter er en mundserviet :-) Det med hanefjedsmønstret er nyt uldstof- en rest fra min ombetrækning af min kontorstol sidste sommer.




Det sortblomstrede her er håndtrykt som gammeldags stoftryk- det er så herligt med variationen i mønstret. Det rødemønstrede er et gammelt gardin, måske af svensk finsk oprindelse?

Har du nogensinde lavet stoftryk?
Min mor lærte os det og hun havde selv lavet en del i 60'erne (inden hun fik børn!!) - og vi havde en bunke trykklodser, nogle havde hun selv skåret i linoleom- og jeg husker stadig æsken med skarpe knive til at skære det ud og kassen med mange farver i flasker fra min barndoms kreative stunder...

Kommentarer

  1. Sikke nogen flotte puder! Jeg er helt vild med de mix du laver, af både farver og motiver.. Tænker pludselig over om ikke jeg har en akut mangel på nye puder :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Rikke- ja jeg blev også inspireret af Bloglands mange puder- og tog mig sammen... det var tiltrængt :-)

      Slet
  2. Hej Ellen.
    Jeg har meldt mig som læser her på din fine blog :).
    Jeg er også blevet bidt af at sy puder.
    Synes det er nogle flotte eksemplarer du har tryllet frem!
    /majdumilde.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Maj- velkommen her på bloggen til både dig og andre nye læsere :-) Tak for roserne- ja når man først kommer igang med de der puder så kan der jo laves rigtig mange slags :-)

      Slet
  3. Ja, jeg har faktisk prøvet at lave stoftryk. Det var da jeg gik på seminariet og vi havde praktisk/musisk kursus. Har stadig stoffet liggende et sted.

    Dine puder er fantastisk flotte og farverige - tror da nok lige jeg må se om jeg kan får tid til at kreere noget lign. når weekenden er ovre.

    SvarSlet
    Svar
    1. Stine- Tak jeg synes også nogle af kombinationerne er blevet rigtig gode :-) Dejligt at høre at det stadig foregår- og jeg kan se i blogland hos Puk at der vist kommer en bog om det- det kan være det bliver det nye broderi...

      Slet
  4. Så flittig du har været! Sikken energi! :)

    SvarSlet
  5. Svar
    1. DIY- Tak - er glad for at du kan lide mine puder :-)

      Slet
  6. De er sjove og meget flotte.

    SvarSlet
  7. Tak Lea, viser du snart noget have på bloggen? Alle planterne fra dig kommer så fint op af jorden nu:-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)