Gå videre til hovedindholdet

Den quiltede jakke

Her er så fotos af jakken i sin helhed og i detaljer- jeg er tilfreds med den- og synes jeg gjorde mig stor umage med at lave det hele så godt som muligt bid for bid.. uden at jappe eller få hysteriske anfald- men måtte dog rejse mig og drikke pause da der skulle syes bånd på den sidste ærmesammensyning indvendigt... heldigt at jeg ikke bruger en børnestørrelse... så var der plads til at sy - selv om det gik langsomt..

Kig iøvrigt ind til Pils verden - hun syede en rockerjakke :-)Kommentarer

 1. Hold nu op den er blevet superflot. Godt syet!
  Du blir da stand laber i den hele sommeren.
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak- den hænger altså også på mig selv om der mangler 3 knapper at blive syet i...

   Slet
 2. Den er virkelig blevet fin, håber at se den i RL. når i kommer her over :)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)