Strik og kaffe og lydbog

Jeg har igen gang i en stribet kjole, til Pernille. Det går rask fremad med pind 4 og i børnestr. Farveskift for hver 5. Pind animerer til mindst 5 pinde ad gangen og om lidt skal jeg lukke af til ærmerne... i ørerne er der indimellem lydbog: tænk på et tal af john verdon... den er helt spændende, downloadet fra dr for længe siden, og så kaffe m mælk til, tv og ikke for mange krav fra ungerne... hvem gider så lave aftensmad? Me? Not!

Fortsat god lørdag.

Kommentarer

 1. Strik, kaffe og lyderbøger. Jeg bliver helt misundelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg abstraherer kraftigt fra alt der burde laves rundt om mig....

   Slet
 2. oh ja, jeg er igang med en arbejdsweekend og glæder mig vildt til jeg får fri. Ville elske samme koncept som dit!!!!!
  KH Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. En arbejdsweekend: først tænkte jeg noget med ingen børn og endevende boligen og male, men så tænkte jeg at du nok arbejder på skift... :-) håber du får tid til dine yndlingsaktiviteter når vi andre er på job igen..

   Slet
 3. Lyder fantastisk. Og sikke skønne sommerfarver kjolen får. Glæder mig til at se den når den er færdig - måske det er muligt at få opskriften?
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det er næsten sådan når jeg kører på arbejde om morgenen pt. Men kun strik når der er kø altså... kjole bliver næsten som Josefines, men farverne i en anden rækkefølge.. opskrift, ja jeg skrev ned ved josefines så det vil jeg prøve at lave.. en af dagene... :-)

   Slet

Send en kommentar