Gå videre til hovedindholdet

Strik og kaffe og lydbog

Jeg har igen gang i en stribet kjole, til Pernille. Det går rask fremad med pind 4 og i børnestr. Farveskift for hver 5. Pind animerer til mindst 5 pinde ad gangen og om lidt skal jeg lukke af til ærmerne... i ørerne er der indimellem lydbog: tænk på et tal af john verdon... den er helt spændende, downloadet fra dr for længe siden, og så kaffe m mælk til, tv og ikke for mange krav fra ungerne... hvem gider så lave aftensmad? Me? Not!

Fortsat god lørdag.

Kommentarer

 1. Strik, kaffe og lyderbøger. Jeg bliver helt misundelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg abstraherer kraftigt fra alt der burde laves rundt om mig....

   Slet
 2. oh ja, jeg er igang med en arbejdsweekend og glæder mig vildt til jeg får fri. Ville elske samme koncept som dit!!!!!
  KH Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. En arbejdsweekend: først tænkte jeg noget med ingen børn og endevende boligen og male, men så tænkte jeg at du nok arbejder på skift... :-) håber du får tid til dine yndlingsaktiviteter når vi andre er på job igen..

   Slet
 3. Lyder fantastisk. Og sikke skønne sommerfarver kjolen får. Glæder mig til at se den når den er færdig - måske det er muligt at få opskriften?
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det er næsten sådan når jeg kører på arbejde om morgenen pt. Men kun strik når der er kø altså... kjole bliver næsten som Josefines, men farverne i en anden rækkefølge.. opskrift, ja jeg skrev ned ved josefines så det vil jeg prøve at lave.. en af dagene... :-)

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)