Gå videre til hovedindholdet

Så er der strikkeklub...Kommentarer

 1. øøh :) kan jeg komme med i den klub

  SvarSlet
 2. Hi hi ind imellem er der hjemmelavet solbær likør på programmet. Ret hyggeligt og jeg får også strikket.

  SvarSlet
 3. skulle der have stået 'drikkeklub'??

  SvarSlet
 4. ja det er der jo nogen der mener- men et lille glas tager jo ligesom støvet fra at vi strikker så hurtigt...

  SvarSlet
 5. Der er nemlig det det gør!
  Det ser skønt ud ♥
  Knit and hugs
  Thea

  SvarSlet
 6. Hej Thea!
  Ja det er rigtig hyggeligt- og jeg skal forsøge om ikke jeg kan komme afsted lidt oftere- for det gør så meget godt for ens humør.

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)