Gå videre til hovedindholdet

langs afvandingskanalen..

 Her ville jeg egentlig også gerne vise jer nogle fotos af de megatore firben vi så i det tørre krat langs kanalen- men jeg glemte rent at tage billeder- det kan jeg se at der på nettet er mange andre der har gjort- hvis man googler gran canaria og leguan- så kommer der en del.. den store afvandingskanal løb ud til atlanterhavet- jeg ved ikke hvor tit den er i brug- for ude for enden så det ikke særligt udløbsagtigt ud- der var kun sandstrand og en indsø med masser af blishøns, storke osv..  men leguanerne var vi meget optaget af- og den kæmpestore kanal synes bygge"manden" i mig jo rigtig godt om.. :-) folk gik tur med deres hund- og anlægget er stort som en motorvej..  wow..

På den anden side kanalen var der ørkensand- med kamerundture...det prøvede vi selvfølgelig :-)Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)