Gå videre til hovedindholdet

Stof bytte


Idag kommer disse stoffer med posten til Vera- jeg glæder mig til at se hvad hun får lavet af det .-) Lidt senere kommer der et foto af det jeg har byttet mig til hos hende :-)

Kommentarer

 1. Wow. Hvor er det jeg finder stoffer hos dig? Blir vist nødt til at gå dine gemmere igennem!
  Kh. Liv

  SvarSlet
 2. Hej liv, tryk på etiket stof, syning og bytte, så er der diverse fotos, og under shop har jeg lidt, men den er dårligt opdateret, er der nogle farve du er interesseret i kunne jeg lægge nogle fotos op på shoppen... så var der en anledning til det :-)

  SvarSlet
 3. Fine stoffer glæder mig til at se hvad du får i bytte. Det er altså vildt underligt, din blog figurerer nederst på min blogliste med et billed af noget strik med høns, og så står der det er 3 uger siden sidste indlæg. Jeg har ikke tænkt over om det er sket før, men nogle gange så misser jeg dine indlæg, kommer ind på din blog og så er der flere indlæg jeg ikke har set, så måske gør den det nogle gange. Den er altså vild mærkelig min blog liste, nogle gange skal jeg logge ud og ind igen for at få den opdateret, selv om alt andet så som kommentar og besøg bliver opdateret.

  SvarSlet
 4. Ih hvor jeg altså bare glæder mig. Indrømmer det gerne, har allerede tjekket postkassen hele 2 gange i dag, og manden er ved at være dims i hoved over at jeg spørger om posten har været her.

  SvarSlet
 5. Hej Jeannett!
  Lige det med hønsene er fordi jeg igår oprettede et indlæg som skal komme om et par dage- men kom til at sætte det på i februar i første omgang- men efterfølgende forsøgte jeg at få stofindlægget sat frem til at udgive senere- men den blev ved med at vise hønseindlægget på diverse blogrolls... men min blogroll opdaterer heller ikke helt det samme som jeg kan se på andres.. så noget mystisk er der ...

  Vera: Pakken er sendt som B-post og puttet i postkassen igår- så den er nok først fremme imorgen.. ;-)

  SvarSlet
 6. Så er min pakke kommet og er rigtig glad for stofferne, tak for bytning:)

  SvarSlet
 7. Velbekom Vera- i lige måde :-)

  SvarSlet
 8. Hej Ellen Kathrine

  Nu har jeg kigget i dine indlæg, men er lidt usikker på, hvad der er til salg, og hvad der ikke er.

  Er interesseret i retrostoffer i grønne, gul og orange primært. Har du noget til salg i det?

  Kh. Liv

  SvarSlet
 9. Liv: Jeg skyder nogle grøn, gule og orange fotos- og så kigger vi på det.. nok først om et par dage :-)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)