Stof bytte


Idag kommer disse stoffer med posten til Vera- jeg glæder mig til at se hvad hun får lavet af det .-) Lidt senere kommer der et foto af det jeg har byttet mig til hos hende :-)

Kommentarer

 1. Wow. Hvor er det jeg finder stoffer hos dig? Blir vist nødt til at gå dine gemmere igennem!
  Kh. Liv

  SvarSlet
 2. Hej liv, tryk på etiket stof, syning og bytte, så er der diverse fotos, og under shop har jeg lidt, men den er dårligt opdateret, er der nogle farve du er interesseret i kunne jeg lægge nogle fotos op på shoppen... så var der en anledning til det :-)

  SvarSlet
 3. Fine stoffer glæder mig til at se hvad du får i bytte. Det er altså vildt underligt, din blog figurerer nederst på min blogliste med et billed af noget strik med høns, og så står der det er 3 uger siden sidste indlæg. Jeg har ikke tænkt over om det er sket før, men nogle gange så misser jeg dine indlæg, kommer ind på din blog og så er der flere indlæg jeg ikke har set, så måske gør den det nogle gange. Den er altså vild mærkelig min blog liste, nogle gange skal jeg logge ud og ind igen for at få den opdateret, selv om alt andet så som kommentar og besøg bliver opdateret.

  SvarSlet
 4. Ih hvor jeg altså bare glæder mig. Indrømmer det gerne, har allerede tjekket postkassen hele 2 gange i dag, og manden er ved at være dims i hoved over at jeg spørger om posten har været her.

  SvarSlet
 5. Hej Jeannett!
  Lige det med hønsene er fordi jeg igår oprettede et indlæg som skal komme om et par dage- men kom til at sætte det på i februar i første omgang- men efterfølgende forsøgte jeg at få stofindlægget sat frem til at udgive senere- men den blev ved med at vise hønseindlægget på diverse blogrolls... men min blogroll opdaterer heller ikke helt det samme som jeg kan se på andres.. så noget mystisk er der ...

  Vera: Pakken er sendt som B-post og puttet i postkassen igår- så den er nok først fremme imorgen.. ;-)

  SvarSlet
 6. Så er min pakke kommet og er rigtig glad for stofferne, tak for bytning:)

  SvarSlet
 7. Velbekom Vera- i lige måde :-)

  SvarSlet
 8. Hej Ellen Kathrine

  Nu har jeg kigget i dine indlæg, men er lidt usikker på, hvad der er til salg, og hvad der ikke er.

  Er interesseret i retrostoffer i grønne, gul og orange primært. Har du noget til salg i det?

  Kh. Liv

  SvarSlet
 9. Liv: Jeg skyder nogle grøn, gule og orange fotos- og så kigger vi på det.. nok først om et par dage :-)

  SvarSlet

Send en kommentar