jeg har vundet en workshop og betalt mig til en anden

Ja gu har jeg så- forleden kommenterede jeg på noget på siden karrieremor, og nu skal jeg på workshop omkring hvordan man kommer ud af flinkeskolen- eller pleaswerrollen- se lige her hos lifecoach Emile Krogh hvad det handler om- wauw bare heldig... Jeg tænker at jeg gerne vil fokusere på at prioritere nogle ting der gør mig glad og giver mig energi- sådan at jeg kan give det til min familie- istedet for "kun" at sørge for "det hele" og være sur og tvær imens.. fordi jeg ikke når at give mig selv lidt energi..
og næsten samtidig meldte jeg mig til Marapyttas syworkshop i maj måned- glæder mig rigtig meget- drømmer mig allerede væk over hvilket stof jeg skal sy i- og hvad jeg skal sy- har endnu ikke helt tjek på hvilke møstre Line bruger- men kan ihvertfald glæde mig til at blive rigtig meget bedre til at løse de små lækre detaljer.. Kúnne dette fine stof som jeg lige har købt et betræk af hos Bloomers kids ikke blive til noget skønt- jeg håber det...

Kommentarer

 1. Det lyder dejligt! Og ja, vi skal huske at gøre noget for os selv - også apropos de linier om munden, du skrev om hos mig :-).. Det er det jeg bruger min svømning til, men mere vil jo have mere ... så drømmer om et syhold 'engang'...

  SvarSlet
 2. Tillykke tillykke - hvor du kan! :) Skønt for dig!
  Kh. Liv

  SvarSlet
 3. Mange gange tillykke! Hvor lyder det bare fedt :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med præmien! Det lyder helt vildt spændene. Tror det er sundt at forsøge at se sig selv lidt udefra....
  Håber du deler lidt fra begge kurser her på bloggen, det kunne jo være man lærte noget nyt og blev inspirereret!

  SvarSlet
 5. Pernille- ja nogle gange vælger man bare at lade være fordi det midt i det hele er den nemmeste løsning- men man bliver så glad bagefter :-) Fedt at du holder fast i svømningen- måske du ender som vandhund ;-)

  Liv- tak skal du have- ja det er vildt på en gang..

  Jenny- mange tak- jeg glæder mig også!

  Stine: Jeg håber det kan give mig lidt input til at se det hele lidt anderledes- for man kan jo kun ændre på sig selv- og jeg skal nok dele noget af det opå bloggen- kan ikke lade være..

  SvarSlet

Send en kommentar