Gå videre til hovedindholdet

en sol.....


nej ikke en hel sol men en halv- tror jeg nok- jeg fik for noget tid siden 2 fine halve solnederdele af Jeannett med bloggen Ævlebævle- de var en del af en gammel byttehandel- Pernille ser her lidt misfornøjet ud- det er vist ikke nederdelens skyld- men bare sådan det er nogen morgener. Josefine har endnu ikke taget sin i brug- men jeg håber at det kommer når det bliver varmere- hun er ikke så god til at få hevet de stramme strømpebukser ned når hun skal tisse- hurtigt- det går nemmere !!! med bukser med elastik i- så dem bruger hun mest..nå men til sommer kan man jo bare trække underhørmerne ned og sætte sig- hvis man går med nederdel..
Posted by Picasa

Kommentarer

  1. Den ser jo ud til at passe fint, håber humøret kom lidt op senere på dagen. Filippa er heller ikke helt dus med strømpebukserne endnu.

    SvarSlet
  2. Ja tak Jeannett- de passer super i størrelsen- jo humøret plejer at være i top om eftermiddagen....men det var en dum morgen..

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)