cirkus er i byenJeg kører forbi Cirkus arena hver morgen- de har længe haft stillet deres vogne op- og nu er der små havestole på verandaerne og blomster i kasserne ved husvognene- og cirkus åbnede forleden- den sidste forestilling er d. 9. april- mon vi når det- jeg håber det- har nemlig aldrig - som i aldrig nogensinde- været i cirkus.. og den ulykke skal da ikke overgå mine børn... har du også noget du aldrig prøvede da du var barn og bare gerne vil give videre... ?
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Ja, jeg nåede aldrig at få LEGO-kørekort. Vi boede i Storkbh. og kom sjældent til Billund. Så den ene gang var jeg for lille til at tage kørekort i Legoland, og næste gang var jeg for stor.
  Ligeledes var jeg for lille til at køre med min farbror i Hjem-Is bilen og ringe med klokken. Da jeg endelig var stor nok, havde han skiftet job. Akke ak. Han overvejer fortsat at bede om at låne en is-bil, så jeg kan komme med og ringe med klokken (noget med at han er træt af at høre om det....). Men bliver man for stor til det?!?
  Kh. Liv

  SvarSlet
 2. Så hyggelig med cirkus, jeg fik heller ikke Lego kørekort ;) og den ulykke skal heller ikke overgå Filippa. Der er sikkert en masse ting, men det husker jeg ikke lige nu.
  Tillykke til stor pigen, sikke dejlige billede, håber hun havde en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. LEGO kørekort- hm- det fik jeg da heller ikke- vidste ikke det fandtes- hm - har vist været der 2 gange- sidste gang var i 7. kl. med min lillesøsters venskabsfamilie fra Norge... men da vi boede i Esbjerg- var der godt nok mange som havde årskort dertil... men jeg har været i Haunstrup dyrepark en gang..

  SvarSlet

Send en kommentar