Gå videre til hovedindholdet

cirkus er i byenJeg kører forbi Cirkus arena hver morgen- de har længe haft stillet deres vogne op- og nu er der små havestole på verandaerne og blomster i kasserne ved husvognene- og cirkus åbnede forleden- den sidste forestilling er d. 9. april- mon vi når det- jeg håber det- har nemlig aldrig - som i aldrig nogensinde- været i cirkus.. og den ulykke skal da ikke overgå mine børn... har du også noget du aldrig prøvede da du var barn og bare gerne vil give videre... ?
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Ja, jeg nåede aldrig at få LEGO-kørekort. Vi boede i Storkbh. og kom sjældent til Billund. Så den ene gang var jeg for lille til at tage kørekort i Legoland, og næste gang var jeg for stor.
  Ligeledes var jeg for lille til at køre med min farbror i Hjem-Is bilen og ringe med klokken. Da jeg endelig var stor nok, havde han skiftet job. Akke ak. Han overvejer fortsat at bede om at låne en is-bil, så jeg kan komme med og ringe med klokken (noget med at han er træt af at høre om det....). Men bliver man for stor til det?!?
  Kh. Liv

  SvarSlet
 2. Så hyggelig med cirkus, jeg fik heller ikke Lego kørekort ;) og den ulykke skal heller ikke overgå Filippa. Der er sikkert en masse ting, men det husker jeg ikke lige nu.
  Tillykke til stor pigen, sikke dejlige billede, håber hun havde en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. LEGO kørekort- hm- det fik jeg da heller ikke- vidste ikke det fandtes- hm - har vist været der 2 gange- sidste gang var i 7. kl. med min lillesøsters venskabsfamilie fra Norge... men da vi boede i Esbjerg- var der godt nok mange som havde årskort dertil... men jeg har været i Haunstrup dyrepark en gang..

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)