Klister.....

Jeg har aldrig været den store bager. Min søster stillede gerne op, og jeg ville hellere læse eller ud til ponyen... men nu er der ingen vej udenom. Pølsehorn fra bageren er for dyre :-) men ej hvor er det træls m dej på fingrene, det klistrer... hm er en køkkenmaskine svaret? Vores grøntsags river skærer, blenderen stod af før jul, måske man kan få en der kan det hele? For brødblandingen her er godt nok hård ved mixeren... nogle tips I vil af med der?


______________________________________________________________________
This email has been scanned by the Symantec Email Security.cloud service.
For more information please visit http://www.symanteccloud.com
______________________________________________________________________

Kommentarer

 1. Tip 1: snobrødsdej er perfekt til pølsehorn, og noget nemmere at arbejde med - desuden uendelige variationsmuligheder.

  Tip 2: har selv en køkkenmaskine fra coop uden fancy mærke og dermed meget billigere. Den fungerer upåklageligt.

  Fortsat god fornøjelse med bagningen :)
  /Liv

  SvarSlet
 2. Stik fingerne i det:-)
  God dag.

  SvarSlet
 3. Er selv ikke den store bager, og gør det kun, når der skal bages op til en fødselsdag.. Jeg tror ikke du kommer uden om det at få fingrene i dejen.. med eller uden maskine..

  SvarSlet
 4. Hmm jeg tror du skal holde dig til bagværk, der bare skal tages med en ske på bagepapir eller i forme - det gør jeg ;) ahh ikke altid, men ofte :)

  SvarSlet
 5. Hmm jeg tror du skal holde dig til bagværk, der bare skal tages med en ske på bagepapir eller i forme - det gør jeg ;) ahh ikke altid, men ofte :)

  SvarSlet
 6. Hos os er foodprocesseren altså et hit, den både skærrer og river grøntsager, pisker kager, ælter rugbrød og blender smooties. En dejlig maskine til mange ting:)

  Jeg er frisk på en byttehandel, har svarret på min blog:)

  SvarSlet
 7. Liv: tak for at minde mig om snobrødsdej, for den ene af de 2 plader jeg fik bagt er spist. Og jeg tror ikke 15 pølsehorn er
  nok til børnehaven :-)

  Lea, det gjorde jeg også, men mærkeligt at fornemmelsen af uæltet dej bare er anderledes end ler, havejord, modellervoks og alt muligt

  SvarSlet
 8. Rikke: Jeg ved godt at man skal røre ved det- det gør heller ikke noget når det er æltet igennem .-)

  Jenny- jeg må lige gemme nogle af de opskrifter hvor man rører deje med ske eller lignende og så blot sætter klatter på papiret-

  Vera: Ja da vi alligevel skal finde en ny grøntsagsriver- det gør altså at vi får flere grøntsager når den river gulerødderne for os- og min mand gerne vil have noget mere grøntsagssmothieagtigt- så kunne det hele måske kombineres- så vi må på udkig- vi starter i Coop- og tjekker hvad der er- for der behøves ikke stå Kitchen Aid på vores bord :-) selv om de er vældig flotte at se på..

  SvarSlet

Send en kommentar