Gå videre til hovedindholdet

Er der en hundehimmel?

Vores gode gamle bokser Rynke har været rigtig dårlig i 2 uger, og efter diverse indsprøjtninger og medicin som hun ikke spiste måtte vi få hende aflivet. Det er trist og vi er kede af det. Pigerne havde vi talt med om at hvis medicinen ikke virkede så ville hun dø. Men nøj hvor er det tomt når der ikke er nogen der tager imod når man kommer hjem. På fotoet har pigerne lagt en ring af sølvpapir på hendes hovede, de legede med det og så blev hun pyntet. Så mon ikke det er sådan hun løber rundt i hundehimlen og jagter katte?

Kommentarer

  1. Åhhh, det er så sørgeligt, når man skal sige farvel. De bliver jo et helt fast punkt i ens liv.

    SvarSlet
  2. Hvor er det trist - man er bare så ked af det så længe efter, for de er jo en del af familien.. Og ja, selvfølgelig løber de rundt og jagter katte :-)
    Kram herfra..

    SvarSlet
  3. Kære Rie og Pernille! Tak skal I have for medfølelsen- den bringer jeg videre til manden- hunden kom nemlig med ind i mit liv via ham- så han er ude i at vi skal lave en mindehylde- for mit indre øje blev det til sådan et katolsk scenarie - eller noget :-)

    SvarSlet
  4. Da min første døde havde jeg det rigtig godt med at lave en lille 'collage' med billeder. Den hænger ikke oppe nu, men det gjorde godt at lave den... :-)

    SvarSlet
  5. Hvor enormt sørgeligt! Og i sådanne situationer FINDES hundehimlen!

    Skal I ikke have en ny hund??

    SvarSlet
  6. Pernille: Det var en god ide- det tror jeg vi skal.

    Jenny: Nej ikke lige nu- nogle ting er også nemmere uden hund- man kommer til gengæld ikke ud at gå tur morgen, eftermiddag og aften. Og vi kan igen besøge folk og overnatte hos dem- selv om det ikke lige passer med hundegæster :-)

    Lea: Ja det er det- sært ensomt om aftenen også..

    SvarSlet
  7. Det er så trist at miste en god ven.
    Tanker til jer.
    Kh Christina

    SvarSlet
  8. Tak Christina, havde faktisk ikke troet jeg ville savne hende så meget, da det jo ikke var min hund, men har alligevel boet m hende i 6 år...

    SvarSlet
  9. Nåå jeg håber i og pigerne er kommet lidt ovenpå igen, ja der er virkelig tomt i huset, når man lige har sagt farvel til en hund. Jeg kommer til at savne at blive trukket rundt langs stranden af dejlige Rynke.

    SvarSlet
  10. Ha, ha Jeannett- det er da rigtigt- hun trak helt vildt da hun var i form- for snart 6 år siden :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)