flat tire og nordlys...


I går aftes da jeg luftede hunden forsøgte jeg at se nordlys- men fik kun øje på Karlsvognen og alle de andre stjernebilleder- men jeg vågnede da lidt op fordi frosten bed godt i kinderne, men nordlyset så jeg ikke.
Tilgengæld så jeg et flat dæk på mandens bil her til morgen... heldigvis kom jeg lige bag efter ham og vi fik flyttet børnene rundt, afleveret og jeg læsede manden af på hans job- så der gik lige 40 minutter ekstra med det... og hele logistikken med at få bilen fixet- når man ikke har reservehjul i sin nyindkøbte bil!!! koordinere vejhjælp- når man ikke vil ligge nøglen til Falck !!! og reservering af transport til imorgen når jeg skal køre tidligt... :-) Nå det løser sig nok.... Hav en god dag- solen skinner og kaffen er varm i kruset- og der er varme i radiatoren....

Kommentarer

  1. Heller ingen nordlys her. Vi så også kun Karlsvognen og Orions bælte

    SvarSlet
  2. Henriette: Jamen det er da også smukt i sig selv- jeg fik ihvertfald lyst til at hive stjernebogen frem da jeg kom ind i varmen igen- og så minder stjernehimmel mig om både skiferie i Norge, vandretur i Nepal og om at bo på landet hvor der ingen gadelygter er :-)

    SvarSlet

Send en kommentar