en vandhund


Det er hvad Josefine er- hun kan ligge ude i badekarret og hygge rigtig længe for sig selv- det er faktisk noget nyt for os- for tidligere var hun hunderæd for at komme op i bad- så det var ikke en daglig begivenhed.. Det er det heller ikke nu- men kan man ikke også udtørre børnenes hud ved at stoppe dem i bad for tit? Eller er det bare en undskyldning fordi jeg er lidt doven i den henseende?

Kommentarer

  1. Det ser hyggeligt ud... Her er Birk heller ikke i bad dagligt... selv om han gerne ville. Som helt lille var han i bad hver dag fordi han ELSKEDE det og fordi jeg havde tid... Tænker det er lidt noget pjat at man ikke må bade nyfødte fordi de tørrer ud... de har jo lige ligget i vand i 9 mdr... :-D

    SvarSlet
  2. Ja det kan du have ret i. Jeg tror josefines vandmodstand kom fra at hun havde dræn i ca 1,5 år og fik ondt når der kom vand i... da Pernille var 1 år og jeg var gravid med josefine lavede Pernille ALTID pølser i vandet hvis ikke man timede det, også i brusebad... og som forpustet hojgravid var det ret uoverskueligt alt for ofte... det kommer med i hendes konfirmationssang hvis vi kan nænne det :-)

    SvarSlet

Send en kommentar