aftenhygge projekter


Her i de våde blæsende vinteraftener er det altså dejligt at hygge med stof, læder og garn. I går aftes fik jeg lige lavet en rulle kantebånd af noget stof fra et nyindkøbt betræk som sjovt nok også er produceret af NT som lavede elefantstoffet.
Men det tager da godt nok tid at lave den slags kantebånd selv :-) men det er så fint med lidt mønster på båndet så jeg synes det er det værd og det lille rude mønster i brunt på lysebrun baggrund er rigtig pænt.
Og så mangler jeg kun at montere knapper i de sidste 2 armbånd fra min giveaway :-) så er de klar til afsendelse til Skovsbo og Retrorejen som havde ønsket andre farver end dem jeg lavede i efteråret.

Kommentarer

 1. Sikke noget fint kantbånd.. jeg har endnu ikke 'turdet' kaste mig ud i det projekt.. har ellers en kantbåndsfolder liggende..
  Kh Pernille

  SvarSlet
 2. ja sådan en havde jeg jo i et øjebliks optimisme købt sidste forå :-)- nå men jeg har snydt lidt for det er ikke lavet som skråbånd- håber det kan bruges alligevel på lige kanter- jeg tror på skrå er bedst ved rundinger .... men da jeg skilte et dynebetræk ad forleden røg der en kant af- som kunne passe i bredden- og så fik jeg lyst at prøve foldeapparatet...

  SvarSlet
 3. Så fint :-) Jeg glæder mig rigtig meget til at modtage armbånde, og så skal det på!

  SvarSlet

Send en kommentar