julefrokostfredag


I eftermiddag har vi julefrokost på mit arbejde- der kommer 70 personer- i de 7½ år jeg har arbejdet her har jeg aldrig været med til den store julefrokost- og iår er det min afdeling der arrangerer- så underholdning og borddækning står i byggepladsens tegn- tror jeg nok- for jeg er krøbet udenom at bidrage med noget udover min deltagelse i eftermiddag- så lige nu er vi kun to her i min afdeling- alle de andre har gang i borddækning og andet godt.. hm tænker lidt på at jeg er asocial- men skrivebordet kalder- for at jeg kan holde juleferie om en uge... Hav en dejlig fredag...

Kommentarer

 1. hejsa - håber at du får en god julefrokost :-) Hvis du er interesseret i ot brune sæt med hvide/blå blomster så vil jeg gerne sælge dem... 300 for begge sæt pp.

  SvarSlet
 2. Hej stinne, er det med det motiv jeg efterlyser? Har du et foto på bloggen, eller kan du sende et på min tlf 2462 7721?

  SvarSlet
 3. Hej igen Stinne!
  Har forstået hvilket stof du taler om.. :-) det ligger jo på din blog :-)kan vi aftale nærmere både mht det stof jeg skal sende dig og det jeg skulle have i bytte- kan ikke finde din mail... så skriv gerne til mig. :-)

  SvarSlet

Send en kommentar