L ord....: Lalandia,Lægevagten, lungebetændelse,Lufthavnsparkering, London

Mit efterårsprogram havde længe været planlagt til at bestå af en tur til Lalandia med familien og en hyggeweekendtur med en veninde til London... og vi kom til lalandia og det gik fint selv om både Josefine og jeg hostede os igennem og tog omkring lægevagten da vi kom hjem: Hun blev frikendt og jeg fik en bredskektret penicillin da vagtlægen kunne høre noget i venstre lunge.. da jeg havde taget det i 10 dage skulle jeg jo ligesom være rask- men det var faktisk ikke blevet bedre og dagen efter sidste tablet fik jeg feber- så ind til min egen læge: Mine infektionstal så ringe ud og igang med endnu en penicillinkur som sikkert slår bunden ud på alt- forhåbentligt også bakterierne.. for gud hvor har jeg været ringe de seneste dage- sygemeldte mig i tirsdags- og har været så meget i tvivl om jeg kunne komme afsted på den her tur- som egentlig ikke bare lige lader sig gentage- da der er flere logistiske ting om børn, ferie osv er lige skal gå op... nå men min veninde er også blevet syg- kastede op i morges og var elendig... altså dårlige udsigter- endnu et L-ord: L**t!

Men vi skal afsted- jeg har lige booket lufthavnsparkering og kører kl. 05.00 imorgen tidlig- mangler kun at smide mine ting i tasken- og da det kun er håndbagage kan det jo ikke være meget vel! Manden er på konference indtil i morgen eftermiddag, og barnepigen sover her i nat så hun kan følge pigerne i børnehave. I morgen skal jeg lufte hund og tænde op i brændeovnen udover at gøre mig selv klar- og så er der puttet godt med panodil i håndtasken... hvad vi skal se ved jeg ikke endnu... Men jeg kommer hjem mandag aften igen- og håber min hoste er på retur... og så håber jeg at ungerne overlevr for de har godt nok plaget mig for ikke at tage afsted.. Josefine har sovet vildt uroligt i aften indtil nu- og hun hoster stadg- men lægen kunne igår ikke høre noget på lunger, se noget i ører, hals eller noget.. så det er bare snot der irriterer...  Hav en skøn weekend- jeg vil ihvertfald slappe af og hygge mig og nyde at jeg er ude uden børn eller arbejde eller mand for første gang i mere end 5 år.. waw...

Kommentarer

 1. åh jeg håber virkelig i kommer afsted og får en god tur, rigtig god bedring til jer alle.

  SvarSlet
 2. Hej Ellen Kathrine.
  Håber, at I har haft en rigtig god tur. London er en fed by.

  Er du kommet længere med landskabssengetøjet ??. Jeg er stadig interesseret.

  SvarSlet
 3. Tak for jeres ønsker, turen til london var stille og rolig men min lungebetændelse er desværre ikke val, og nu er jeg indlagt for at få intravenøs penicillin... savner pigerne og ved ikke hvornår jeg kommer hjem.. og derfor må sengetøjsbyttet stå stand by lidt.

  SvarSlet
 4. Nej, æv da. Håber, at du snart bliver ok, så du kan komme hjem til pigerne.

  Alt andet kan vente.

  SvarSlet
 5. Puha hvor lyder det grimt! Håber der er ved at være styr på bakterierne nu?
  Rigtig god bedring herfra - og hvor er det typisk når man for første gang lææænge skal noget alene!
  Kh Pernille

  SvarSlet
 6. Rigtig god tur, så længe humøret er højt skal det nok gå :)

  SvarSlet
 7. Tak piger :-)
  Nu er jeg igang med 3. runde penicillin og den virker :-) så jeg startede igen på arbejde igår.. men det blev til mere en 2 ugers fravær og en lidt trist tur til London- desværre- men der blev shoppet igennem i lufthavnen til sidst og fixet en del julegaver.. visakortet kørte på højtryk :-) Men jeg sskal snarest muligt komme med nye indlæg- har bare lige lidt at indhente hist og pist :-)

  SvarSlet

Send en kommentar